İşte T24 ve CHP'nin iğrenç kaos planı!

O Ses Türkiye yarışmasının şampiyonu Dodan Özer'in bir kafede Kürtçe şarkı söylediği sırada polis tarafından engellendiği yönündeki iddialar Batman Valiliği tarafından yalanlandı. Ancak CHP'li vekiller olayı araştırmadan sosyal medyada paylaşarak yaratılmaya çalışılan kaosa destek verdi.

T24, O Ses Türkiye yarışmasının şampiyonu Dodan Özer'in Batman'da bir kafede "Ey Dilbere" türküsünü söylerken, mekana gelen polisler tarafından "Kürtçe türkü yasak olduğu" gerekçesiyle elinden mikrofonun alındığı iddia etti.

İşte T24 ve CHP'nin iğrenç kaos planı!

İddialara sosyal medya üzerinden tepki gösterilirken, Batman Valiliği iddiayı reddetti.

Valilik açıklamasında, "Sosyal medyada "Batman 'da polisin Kürtçe şarkı söyleyen sanatçıyı engellediği" yönünde çıkan haberler tamamen asılsızdır. Yapılan işlem alkol satışı ve canlı müzik ruhsatı olmadan çalışan işyerine uygulanan faaliyetten men işleminden ibarettir" denildi.

CHP'Lİ VEKİLLERDEN KAOSA DESTEK

CHP'li vekiller Mehmet Bekaroğlu ile Sezgin Tanrıkulu ise olayı araştırmadan sosyal medyada paylaşarak yaratılmaya çalışılan kaosa destek verdi.

Tanrıkulu, Meclis'te bu türküyü bütün Türkiye'ye dinleteceğini söylerken, Bekaroğlu'da ülkenin 1980'lere döndüğünü söyledi.

İşte o paylaşımlar:

 İşte T24 ve CHP'nin iğrenç kaos planı! - Resim : 2

İşte T24 ve CHP'nin iğrenç kaos planı! - Resim : 3

DEĞİŞTİRDİLER

Öte yandan T24'ün haber içeriğini sonradan değiştirdiği, ancak eski tweetin silinmediği bu nedenle de sosyal medyada yanlış bilginin yayılmaya devam ettiği görüldü.

 

 

 

 

İşte T24 ve CHP'nin iğrenç kaos planı! ile ilgili etiketler CHP Batman O Ses Türkiye Mehmet Bekaroğlu T24
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.