İşte sürpriz aşktan ilk kare! Demet Şener ile sevgilisi Tolga Arman böyle görüntülendi

Çocuklarının babası İbrahim Kutluay ile olan evliliğini olaylı bir şekilde bitirdikten sonra emekli basketbol spikeri Avni Küpeli'nin oğlu olan 36 yaşındaki işadamı Cenk Küpeli ile ikinci evliliğini yapan ve yedi ay önce de boşanan Demet Şener, lojistik işiyle uğraşan Tolga Arman ile yeni bir aşka yelken açtı. Çiçeği burnunda çift Bodrum'da ilk kez birlikte görüntülendi.

44 yaşındaki eski manken Demet Şener, kısa süre önce ilişkiye başladığı iş insanı sevgilisi Tolga Arman ile birlikte aşk tatiline çıktı. Çift, önceki gün Bodrum Maçakızı'nda plajda vakit geçirdi. Bir aydır birlikte olan sevgililer, ilk kez görüntülenmiş oldu. Oldukça mutlu görünen çiçeği burnunda aşıklar, gün boyu sohbet edip dinlendi.


BODRUM'DA AŞK TATİLİ

Konuyla ilgili detayları GÜNAYDIN yazarı Bülent Cankurt köşesine taşıdı. İşte o yazı...


''Dün Demet Şener'in yeni bir aşka yelken açtığını yazmıştım, işte bu da aşıkların ilk fotoğrafı… Ocak ayında 19 aylık eşi Cenk Küpeli'den boşanan Demet Şener, kalbini açtığı iş insanı Tolga Arman ile aşk tatiline çıkmış. Çocuklarını İstanbul'da bırakıp birkaç günlüğüne Bodrum'da tatil kaçamağı yapmışlar. Bodrum'da muhabir arkadaşım Ersin Al, daha bir aydır birlikte olan Demet Şener ile Tolga Arman'ı, Maçakızı'nda güneşlenirken görüntülemiş. Çiçeği burnunda aşıklar çok mutlu görünüyor, hep böyle mutlu olurlar inşallah.''

İşte sürpriz aşktan ilk kare! Demet Şener ile sevgilisi Tolga Arman böyle görüntülendi

İşte sürpriz aşktan ilk kare! Demet Şener ile sevgilisi Tolga Arman böyle görüntülendi

 

 

İşte sürpriz aşktan ilk kare! Demet Şener ile sevgilisi Tolga Arman böyle görüntülendi ile ilgili etiketler Demet Şener Bodrum Cenk Küpeli İbrahim Kutluay Tolga Arman
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.