İşte Süleyman Hilmi Tunahan'ın vasiyeti...

Şevki Yılmaz'dan itikaden tartışmalı bir noktaya sürüklenen Süleymancılar cemaatine kritik "Mason" uyarısı...

Saygın din adamı Süleyman Hilmi Tunahan'ın kurucusu olduğu Süleymancılar cemaati, şu anda liderliğini üstlenen Alihan Kuriş'in yönlendirmesi ile itikaden sorunlu bir çizgiye evrildi.

Cemaatin geleneklerinden uzaklaşarak, sapkın yollara tevessül etmesi Süleymancılar içinde de fikir ayrılıklarına ve bölünmelere neden oldu.

Özellikle SuperHaber'in cemaat içindeki itikaden sorunlu konuşmaları ve talimatları haberleştirmesi üzerine Süleymancılar cemaatine gönül veren sağduyulu vatandaşlar bu yapı ile bağlarını kesmeye başladı.

Cemaat imamlarının Alihan Kuriş'i adeta peygamber seviyesine yükselttikleri ve kutsiyet atfettikleri konuşmaları kamuoyunda da cemaate karşı bir tepkiyi beraberinde getirdi.

SÜLEYMANCILARA "MASON" UYARISI

Süleymancılara kritik uyarı ise 20. Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz'dan geldi. Alihan Kuriş'in izinden yürüyen cemaat üyelerine Süleyman Hilmi Tunahan'ın vasiyetini hatırlatan Yılmaz şu ifadeleri kullandı;

Süleyman Hilmi Tunahan Hazretlerinin talebelerine son vasiyeti;

“Evladlarım!

Benden sonra Talebelerimden kim ki Abim Sultan Abdulhamid (r.a)’ı tahtan indiren Masonlarla işbirliği yaparsa Ahirette iki elim onların yakalarında olacak” / SuperHaber

 

 

 

 

 

 

İşte Süleyman Hilmi Tunahan'ın vasiyeti... ile ilgili etiketler Rize SuperHaber Süleymancılar Süleymancı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.