İşte siyah-beyazlıların yeni golcüsü! Beşiktaş Jackson Muleka'yı imza için İstanbul'a getiriyor

Geride bıraktığımız sezonda gösterdiği performansla taraftarlarının beklentisinin altında kalan ve hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda transfer çalışmaları devam ediyordu. Geçen sezon Michy Batshuayi'nin ortaya koyduğu oyun taraftarları memnun etmezken, Beşiktaş'ın Chelsea'ye geri dönen Belçikalı yıldızın yerine getireceği ismin Jackson Muleka olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezonun son haftalarına doğru göreve getirilen teknik direktör Valerien Ismael, takımın yeni bir sistemle oynayacağını açıklamıştı. Siyah-beyazlıların sportif direktörü Ceyhun Kazancı ise transferlerin Fransız çalıştırıcının istekleri doğrultusunda gerçekleşeceğini belirtmişti.

BATSHUAYI BEKLENEN KATKIYI VEREMEDİ

Geride bıraktığımız sezonun başında kiralanan Michy Batshuayi'den beklenen skor katkısını göremeyen Beşiktaş, Belçikalı futbolcunun bonservisini almamış ve oyuncu Chelsea'ye dönmüştü.

SÖRLORT VE VE GHORST GİBİ İSİMLERDE GÜNDEMDE

Bu sezon gol yollarında problem yaşamak istemeyen siyah-beyazlıların gündemine Alexander Sörloth ve Wout Weghorst isimleri gelmişti.

MULEKA TRANSFERİNDE PRENSİP ANLAŞMASI YAPILDI

Beşiktaş'ın geride bıraktığımız sezonda Kasımpaşa formasıyla etkili bir performans gösteren Jackson Muleka'nın transferinde sona yaklaştığı öğrenildi. Siyah-beyazlı kulübün, Standad Liege ile prensip anlaşmasına vardığı ifade edildi.

GEÇEN SEZON 15 MAÇTA 12 GOL VE 5 ASİSTLE OYNADI

Geçen sezonun devre arasında Standard Liege'den Kasımpaşa'ya 6 aylığına kiralık olarak gelen Muleka, 15 maçta 12 gol ve 5 asistle oynamış ve tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

KONGOLU FUTBOLCU SALI GÜNE İSTANBUL'DA

Beşiktaş'ın Muleka için satın alma opsiyonlu 1 yıllığına kiralamak için Standard Liege ile anlaşmaya varmasının ardından Kongolu futbolcunun salı günü İstanbul'a geleceği aktarıldı. Beşiktaş'ın Muleka'yı 5 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralayacağı belirtildi.

İşte siyah-beyazlıların yeni golcüsü! Beşiktaş Jackson Muleka'yı imza için İstanbul'a getiriyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Transfer Jackson Muleka imza için geliyor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.