İşte Sihirli Annem'in Cem'inin son hali!

2000'li yıllara damga vuran fantastik dizi Sihirli Annem'de Cem karakteriyle tanıdığımız Buğra Özmüldür, son zamanların merak edilen isimlerinden. Ekranlara veda ettikten sonra 30 kilo veren genç oyuncu artık çevirmenlik yapıyor ve senaryo yazıyor.

2003 yılında fantastik çocuk dizisi "Sihirli Annem" Kanal D'de ilk bölümüyle ekrana geldi. Peri Betüş'ün, eşi Sadık ve çocukları Cem, Ceren ve Çilek'le büyülü dünyasını anlatan dizi, 2006 yılında son buldu.

Dizi, 2011'de yeniden başladı fakat kısa bir süre sonra final yaptı. 2000'lerde çocuk olanlar için bu fantastik dünyadaki her karakter, ayrı bir öneme sahipti.

Oyunculuğa küçük yaşta adım atan Buğra Özmüldür, Hürriyet'e verdiği röportajda, 10 yaşında kamera ile tanışma hikayesini şöyle anlatıyor:

"Babamın yakın arkadaşı oyuncu Yakup Yavru, bir gün bizi ziyarete geldi. Uçuk kaçık davranışlarımla dikkatini çektim. Beni, ajansa yazdırmayı teklif etti. Bir hafta sonu 15 ajans gezdik ve sonunda birine yazıldım. 10 yaşındayken Sinan Çetin'in çektiği bir gazoz reklamında oynadım.

Ardından bir kamu spotunda gıcık bir çocuğu canlandırdım. Bu halim 'Sihirli Annem'in yönetmeninin çok hoşuna gitmiş... Normalde Cem rolü için zayıf ve çilli bir çocuk ararlarken benimle deneme çekimi yapmak istemişler. Oyuncu seçimine davet edildim, 2 hafta sonra da 'Sihirli Annem' başladı.

İşte Sihirli Annem'in Cem'inin son hali!

REDDEDİLİNCE KİLO VERDİ

Üniversitede bir reddedilmenin ardından dedim ki 'Buğra senin kendine çekidüzen vermen gerekiyor. Toparlanmalısın artık.' Onun üzerine çok ciddi spor yaptım ve diyete başladım. İki buçuk yıl gibi bir sürede 30 kiloya yakın kilo kaybı yaşadım. 90'dan 60 kilolara düştüm..."

29 yaşındaki Buğra Özmüldür, "Dizi bitip gerçek hayata döndüğünüzde ne hissettiniz" soruma şu yanıtı veriyor: "2006'da ilk 'Sihirli Annem' bittiğinde üniversiteye hazırlanmam gerekiyordu. Annem derslerim konusunda çok disiplinliydi. Ben, ilköğretim ve liseyi birincilikle bitirdim. Sonrasında Marmara Üniversitesi'nde Mütercim Tercümanlık bölümünü kazandım.

İşte Sihirli Annem'in Cem'inin son hali! - Resim : 2

İkinci sınıftayken de 'Sihirli Annem' yeniden başladı. Dizi bittikten sonra 'oyunculuğu bırakma kararı aldım, senaryoları beğenmedim' gibi bir durum yok. Çok fazla oyuncu seçmesine gittim ama maalesef olmadı."

Hep bir yerlere kadar geldim ama son toplantıda elendim. Bunun da nedeni 'Bu çocuk çok Sihirli Annem'i hatırlatıyor' denmesiydi. Bu yüzden de kamera önünden uzak kalmak zorunda kaldım."

Oyuncu, dizi dönemindeki arkadaşlıklarının da hâlâ devam ettiğini söylüyor: Kardeşim Ceren'i canlandıran Gizem (Güven) evlilik yemini ederken neredeyse ağlayacaktım. Çok ayrı bir bağ var aramızda. Belki kendi sosyal çevremizden uzaklaşmamız bizi birbirimize daha da kenetledi. 

 

 

İşte Sihirli Annem'in Cem'inin son hali! ile ilgili etiketler Sosyal Medya sihirli annem Buğra Özmüldür
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.