İşte SİHA ve İHA'ların merkezi!

Star Ana Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, BAYKAR A.Ş.' yi ziyaret etti. Dün akşamki haber bülteninde yayınlanan görüntülerde, Selçuk ve Haluk Bayraktar kardeşlerin, İnsansız Hava Aracı (İHA) ve Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) yolculuğu ekrana taşıdı.

5,5 kiloluk Mini İHA Bayraktar’dan 5,5 tonluk dev TİHA Akıncı’ya pek çok yerli SİHA ve İHA'nın üretildiği BAYKAR Savunma Ar-Ge, Üretim ve Eğitim merkezinden çok özel görüntüler izleyiciyle buluştu.

Gazeteci Nazlı Çelik, Türkiye'nin ilk milli ve özzgün S/İHA'larını yapan şirket olma özelliği taşıyan BAYKAR'ı ziyaret etti. Söz konusu ziyarette kendisine Teknik Müdür Selçuk Bayraktar ve Genel Müdür Haluk Bayraktar eşlik etti.

İşte SİHA ve İHA'ların merkezi!

İşte SİHA ve İHA'ların merkezi! - Resim : 2

İşte SİHA ve İHA'ların merkezi! - Resim : 3

İşte SİHA ve İHA'ların merkezi! - Resim : 4


İşte SİHA ve İHA'ların merkezi! ile ilgili etiketler Star TV Selçuk Bayraktar Nazlı Çelik SİHA İHA BAYKAR Haluk Bayraktar ana haber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.