İşte Şenol Güneş’in derbi planı

Galatasaray ile kritik bir maça çıkacak olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, futbolcularına galibiyetin şifresini verdi.

Tüm planlarını yarın Türk Telekom Arena’da kazanıp, son iki haftaya şampiyonluk yolunda büyük avantajla girmek üzerine yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, öncelikle orta sahada kazanılacak topların hayati galibiyetin anahtarı olduğu düşüncesinde. Güneş’in belirlediği ve oyuncularına anlattığı üç derbi zaferi şifresi:

“Orta saha baskısı, savunma arkasına paslar ve isabetli şutlar.”

Tecrübeli çalıştırıcı, “Yapacağımız presle rakibi hazırlıksız yakalayacağız. Defans arkasına final paslarıyla ceza alanına girip işi bitireceğiz. Topun bizde kalmasını sağlarsak işi bitiririz” ifadeleriyle futbolcularına derbinin taktiğini verdi.

KALEYİ GÖRÜNCE VURUN

Hücum hattındaki oyuncularından öncelikle kaleyi düşünmesini isteyen teknik direktör Şenol Güneş, özellikle Sosa ve Oğuzhan’dan derbide kaleyi görünce şut atmalarını istedi. Tecrübeli hoca, ayrıca Sosa’nın topun başına geçeceği serbest vuruşlarla ve Quaresma’nın kanat ataklarıyla da Galatasaray’ı devirmenin planlarını yapıyor. Siyah-beyazlı çalıştırıcı, takımı bu noktaya getiren ofansif oyun karakterini ve mücadele azmini, derbide sürdürmeleri gerektiğini de ifade etti.

İşte Şenol Güneş’in derbi planı ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.