İşte Sedef Kabaş'ın Erdoğan'a "lüks yat" iftirasının perde arkası...

CHP'nin fondaş kanallarında iftiranın bini bir para... Son olarak muhalif sunucu Sedef Kabaş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan "yat" iddiası gündem oldu. Peki o iddianın aslı ne, işte yanıtı...

Muhalefetin fondaş televizyon kanallarından TELE 1'in sunucusu Sedef Kabaş yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı.

Kabaş, Antalya'da ismi açıklanmayan yabancı uyruklu bir kişi için üretilen lüks yatın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ait olduğunu iddia etti.

Sedef Kabaş konuyla ilgili, "Bir ülke var; onbinlerce hektar doğal ormanı yanarken, 4 milyon dolar verilmediği için hangarda bekletilen yangın söndürme uçaklarına sahip Bir ülke var; Sarayları, özel uçakları, on milyonlarca avro değerinde megayatı olan bir Cumhurbaşkanına sahip İkisi aynı ülke olamaz, değil mi?'' ifadelerini kullandı.

İşte Sedef Kabaş'ın Erdoğan'a "lüks yat" iftirasının perde arkası...

Sedef Kabaş'ın gündeme getirdiği bu iddia sosyal medyada yankı buldu.

ÜRETİCİ FİRMA TARAFINDAN AÇIKLAMA

İddianın gerçeklik payı bulunmadığı ise kısa sürede ortaya çıktı. Üretici firmayla irtibata geçen "Doğrula Platformu" yatın ismi açıklanmayan yabancı uyruklu bir kişiye ait olduğu bilgisini paylaştı.

Ayrıca Antalya'da Alia Yachts tarafından üretilen yatın sahibine teslim edilmeden önce 22-25 Eylül’de gerçekleşecek Monaco Yacht Show'da sergileneceği öğrenildi.

SEDEF KABAŞ'IN YATI GÜNDEM OLDU!

Diğer yandan Sedef Kabaş'ın aylar önce yaptığı bir paylaşım ise bu iddia ile yeniden gündeme geldi.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan’a lüks yat yapılıyor" suçlamasında bulunan Sedef Kabaş'ın aslında yatı olduğu ortaya çıktı.

İşte Sedef Kabaş'ın Erdoğan'a "lüks yat" iftirasının perde arkası... - Resim : 2

"45 Bavaria" model bir yatı bulunan Kabaş'ın, söz konusu yatının ikinci el fiyatı ise 2 milyon TL!..

İşte Sedef Kabaş'ın Erdoğan'a "lüks yat" iftirasının perde arkası... ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan yat Sedef Kabaş tele 1
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.