İşte Sarıgül'ün emekçilere verdiği değer

Türkiye Değişim Partisi Başkanı Mustafa Sargül'ün Şişli Belediye Başkanlığı döneminde düzenlediği etkinliklerde yer alan sanatçıların parasını ödemediği iddaları sosyal medyada yer aldı. Twitter'da yapılan paylaşımlarda iki sanatçının yaşadığı mağduriyet görüldü.

Daha önce golf sahasında tarım mesajı veren Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün Şişli Belediye Başkanı olduğu dönemde düzenlediği etkinliklerde yer alan sanatçıların ödemelerini yapmadığı öğrenildi.

Müzisyen Serap Yağız, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 2008 yılında Şişli Belediyesi Kültür Merkezi'nde verdiği konserin ödemesini alamadığını kaydetti.

Yağız, "Sayın Mustafa Sarıgül cevap vermeyeceğinizi bilerek yazıyorum. Başkanlığınız döneminde 2008yılında Şişli Belediyesi Kültür Merkezi'nde konser verdim ve ödememi alamadım, partinizin adı değişim partisi isterseniz değişime benim emeğimi vererek başlayabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Yağız'ın paylaşımına yorum yapan oyuncu ve yönetmen Sacit Akel ise Tekel işçileri için yapılan etkinlik için ödemesini alamadığı için tiyatro atölyesini kapatıp evsiz kaldığını anlattı.

Akel, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Mustafa Sarıgül, Tekel işçileri yararına yaptığımız gece için (beraber) sergilediğim ada adlı tiyatro gösterisi ve gelen müzik gruplarını vereceğinizi söylediğiniz parayı vermediğiniz için masrafları borçlanarak ben karşıladım ve sayenizde tiyatro atölyemi kapatıp evsiz kaldım."

GOLF SAHASINDAKİ VİDEO OLAY OLMUŞTU

CHP'den ayrıldıktan sonra Türkiye Değişim Partisi'ni kuran Mustafa Sarıgül, geçtiğimiz aylarda golf sahasında çektiği video ile gündem olmuştu. Çiftçilere mesaj veren Sarıgül'ün videoyu golf sahasında çekmesi sosyal medyada tepki çekmişti.

İşte Sarıgül'ün emekçilere verdiği değer ile ilgili etiketler Mustafa Sarıgül Ödeme Şişli sanatçı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.