İşte Rize İyidere Lojistik Limanı gerçekleri

Rize İyidere Lojistik Limanı Projesi çevresel açıdan en doğru yaklaşımlarla inşa edilecek. Projeyle birlikte, bölge ekonomisi canlanacak, liman faaliyetleri hareketlenecek. Proje, Karadeniz'in dünyaya açılan kapısı olacak.

Rize İyidere Lojistik Limanı Projesi kapsamında bölgede devam eden (İkizdere'deki taş ocağı) ocak faaliyetleri kapsamında yapılan üretim süresince, hava emisyon ölçümleri yapılacak ve çevreye etkileri sürekli kontrol altında tutulacak. Vadideki su kaynaklarının tahribata uğramaması için işletme faaliyetleri titizlikle sürdürülecek.

Faaliyet süresince ortaya çıkan atıklar özel bir alanda depolanarak bertaraf edilecek. Ocak içi ve nakliye yolları düzenli olarak sulanarak toz oluşumu minimize edilecek.

Bitkisel toprak tabakası üzerinde bitkilendirme ve ağaçlandırma çalışmasıyla mevcut doğal yaşam geri kazandırılacak. Ocak sahasında üretime başlanmadan önce bitkisel toprak sıyrılacak ve üretim sonrası arazi ıslah çalışmalarında kullanılmak üzere muhafaza edilecek.

LİMAN FAALİYETLERİ HAREKETLENECEK

Rize İyidere Lojistik Limanı Projesi ile;

Kente 13 milyon ton kapasiteye sahip bir liman ve lojistik merkezi kazandırılacak.

İlk etapta 600 kişiye iş imkanı sağlayacak.

İşte Rize İyidere Lojistik Limanı gerçekleri - Resim : 2

Bölge ekonomisi canlanacak.

Yeni işletmeler açılacak.

Bölgede liman faaliyetleri hareketlenecek.

Karadeniz'in dünyaya açılan yeni bir kapısı olacak.

 

İşte Rize İyidere Lojistik Limanı gerçekleri ile ilgili etiketler Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Rize İyidere liman projesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.