İşte Rasim Öztekin'in gelecek için tek hayali!

Seksenler dizisinin yapımcısı Birol Güven, yıllardır birlikte çalıştığı Rasim Öztekin'in vefatının ardından samimi açıklamalarda bulundu. Öztekin'in planlarından bahseden Güven, "Bir dizi ve film projemiz yoktu. Tek projemiz çalışmamaktı" dedi.

Usta oyuncu Rasim Öztekin, geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizinin ardından dün yaşamını yitirdi. Öztekin'in vefatının ardından büyük bir üzüntü yaşayan Seksenler dizisinin yapımcısı Birol Güven, Öztekin'in gelecek planlarını anlattı.

"RASİM'LE TEK PLANIMIZ ÇALIŞMAYIP GEZMEKTİ"

Birol Güven, Rasim Öztekin'in gelecek planlarıyla ilgili şunları söyledi:

"Rasim Öztekin sadece ölünce değil, yaşarken de arkasından iyi konuşulan çok özel bir insandı. Ülkemizin ortak bir değeriydi. Benim için de ailecek çok yakın görüştüğüm, çocuklarımın elinde büyüdüğü bir dosttu. İyi günde kötü günde hep yanımdaydı. Onunla çok özel projelerimiz vardı. Projelerimiz ne bir dizi, ne de bir filmdi. Projemiz çalışmamaktı. Bundan sonra çalışmayıp, gezecektik. Gidilecek bir restoran listesi vardı elimizde. Hiçbirini gerçekleştiremedik. Mekanı cennet olsun" 

İşte Rasim Öztekin'in gelecek için tek hayali!

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI 

Tiyatro ve sinemanın usta oyuncusu Rasim Öztekin evinde geçirdiği kalp krizi sonrası eşinin ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırılmıştı. Durumunu ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Siyami Ersek Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Cevdet Uğur Kocaoğulları öğlen saatlerinde usta oyuncunu son durumuna ilişkin verdiği bilgide hayati tehlikesinin devam ettiğini belirtmişti. Açıklama sonrası ilerleyen saatlerde sanatçı Rasim Öztekin, kalp rahatsızlığı sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İşte Rasim Öztekin'in gelecek için tek hayali! ile ilgili etiketler ölüm vefat Birol Güven Rasim Öztekin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.