İşte PÖH'lerin Afrin yemini... / VİDEO

Gözyaşları ve dualarla uğurlandılar...

Mardin İl Emniyet Müdürlüğünde görevli özel harekat polisleri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere dualarla Afrin'e uğurlandı.

Bölgede terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda görev yapmış deneyimli 44 özel harekat polisinin, Afrin'e uğurlanması için Özel Harekat Şube Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi.

İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, törende yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki Türkiye'nin Müslüman coğrafyasının umudu olduğunu söyledi.

Polislere ve ailelerine teşekkür eden Onar, şöyle konuştu:

"Afrin'de Müslüman kardeşlerimizin çektiği sıkıntıları, esaret altındaki durumlarından kurtarılması için ordumuz şu anda orada mücadele veriyor. Sizler de aynı şekilde orada görev alacaksınız. Allah hepinizden razı olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun."

Ellerine kına yakılmış polisler, dua edilmesinin ardından yakınlarıyla vedalaşarak Afrin'e gitmek üzere yola çıktı.

BATMAN'DA DUYGUSAL ANLAR...

Batman'da da özel harekat polisleri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere dualarla Afrin'e uğurlandı.

Batman'da 44 kişiden oluşan 2 tim özel harekat polisi, İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde düzenlenen törende polislere hitap eden Vali Ahmet Deniz, asil bir milletin kahraman evlatları olduklarını söyledi.

Deniz, "Bugün kutlu bir yola çıkıyorsunuz. Ülkemizin huzurunu bozan ve saldıran terör örgütünü bertaraf etmek için gidiyorsunuz. Nasıl ki içeride bu terör örgütünü bertaraf ettiyseniz, yine aynı şekilde Mehmetçik ile bu hainleri bertaraf edeceksiniz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu yok. Sizlerin yürekli mücadeleniz sayesinde bugün huzur ve güven içinde yaşıyoruz. Sizleri yetiştiren anne babalardan Allah razı olsun."

Daha sonra özel harekat polisleri, kurbanlar kesilerek ve dua edilerek uğurlandı.
Törene, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, İdare Mahkemesi Başkanı Berkan Ayturan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar, kamu kurum yöneticileri ile polislerin mesai arkadaşları ve aileleri katıldı.

İşte PÖH'lerin Afrin yemini... / VİDEO ile ilgili etiketler Batman Mardin polis PÖH Afrin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.