Playstation Classic'in Türkiye çıkış tarihi belli oldu!

Sony'nin geçtiğimiz hafta duyurduğu retro oyun konsolu Playstation Classic'in Türkiye çıkış tarihi resmen açıklandı.

Sony tarafından yapılan açıklamaya göre mini konsol, dünyayla aynı anda 3 Aralık 2018'de çıkışını gerçekleştirecek.

Playstation Classic, Sony'nin bundan tam 24 yıl önce 1994 yılında satışa çıkardığı orijinal Playstation'ın minyatür bir versiyonu. Orijinalinin yaklaşık yarısı boyutlarında olan konsol, önceden yüklenmiş 20 klasik oyunla birlikte piyasaya sürülecek. Bunlar arasında Tekken 3, Final Fantasy VII, Ridge Racer Type 4 ve Wild Arms gibi yapımlar yer alıyor.

Playstation Classic'in kutu içerisinde ise HDMI kablosu, iki 'replika' kontrolcü ve bir USB kablosu bulunacak. Konsolun ABD fiyatı 100 dolar olarak belirlenmiş. Türkiye fiyatı için ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Playstation Classic'in Türkiye çıkış tarihi belli oldu! ile ilgili etiketler Playstation Playstation classic Çıkış tarihi fiyatı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.