İşte orman yangınlarındaki son durum: 4 ilde 10 yangın devam ediyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli orman yangınları ile ilgili son verileri paylaştı. Bakan Pakdemir'linin açıklamalarına göre, 4 ilde toplam 10 yangın devam ediyor. Bakan Pakdemirli, orman kahramanlarının yangınla mücadelesini sürdürdüğünün altını çizdi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye'deki orman yangınlarına ilişkin son durumu paylaştı.Antalya, Mersin, Muğla ve Uşak'ta toplam 10 yangın devam ederken pek çok ilde ise alevler kontrol altına alındı.

Antalya'nın Manavgat, Akseki ve Gazipaşa bölgelerinde çıkan 12 yangın kontrol altına alınırken 3 yangının devam ettiği öğrenildi. Mersin'in Silifke ilçesinde çıkan 7 yangın kontrol altına alınırken 2 tanesi hala devam ediyor.

MUĞLA'DA 4 YANGIN SÜRÜYOR

Muğla'nın Marmaris, Köyceğiz, Bodrum ve Mislas bölgelerinde 7 yangın ortaya çıktı. 3 tanesi kontrol altına alınırken, 4 yangınla olan mücadele devam ediyor. Uşak'ın merkeze bağlı bölgesinde 1 adet yangının sürdüğü bildirildi.

İşte orman yangınlarındaki son durum: 4 ilde 10 yangın devam ediyor

91 YANGIN KONTROL ALTINDA

Adana, Aydın, Balıkesir, Bilecek, Bingöl, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Edirne, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir Kahramanmaraş, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Osmaniye, Sakarya ve Şanlıurfa'da toplam 91 yangın kontrol altına alındı.

"ORMANIN KAHRAMANLARININ MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR"

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Twitter hesabından yangınlarla ilgili son durumu paylaşırken ormanın kahramanlarının mücadeleyi sürdürdüğünün altını çizdi. Bakan Pakdemirli, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Zaman zaman 40-50 derecelere çıkan hava sıcaklığına, düşük neme ve 50-60 kilometreden daha hızlı esen rüzgâra rağmen ormanın kahramanlarının yangınlarla mücadelesi canla başla sürüyor."

 

-

İşte orman yangınlarındaki son durum: 4 ilde 10 yangın devam ediyor ile ilgili etiketler Orman Yangını Muğla Antalya Bekir Pakdemirli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.