İşte O Ses Türkiye'de Hadise'nin yerine gelecek isim!

Son dönemlerde adı ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile ile anılan ve zor günler yaşayan Hadise, O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda yer almayacak. Yeni sezonda Ebru Gündeş'i kadroya almak isteyen Ilıcalı'nın Hadise'nin yerine Gülşen ile görüştüğü ortaya çıktı.

Reza Zarrab ile aşk yaşadığı iddiaları sonrası Ebru Gündeş ile arası açılan Hadise'nin O Ses Türkiye'den ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Uzun yıllardır yarışmada jüri koltuğunda oturan Hadise'nin yerine kimin geleceği merak konusuydu.

GÜLŞEN İLE GÖRÜŞÜYOR

Acun Ilıcalı'nın Hadise'nin yerine Gülşen ile görüştüğü öne sürüldü. Gülşen'in de Ebru Gündeş, Beyaz ve Murat Boz'lu jürinin dördüncü ismi olmaya sıcak baktığı öğrenildi.

"BANA BUNU YAŞATANLARA HESABINI SORACAĞIM" DEMİŞTİ

Öte yandan Hadise, Reza Zarrab ile aşk yaşadığı yönünde çıkan iddialarla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: "Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez. Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım."

KAAN YILDIRIM DESTEKLEMİŞTİ

Oyuncu Kaan Yıldırım da Hadise'nin açıklama metnini kendi Instagram hesabından yayınlayarak sevgilisinin yanında olduğunu belli etmişti.

İşte O Ses Türkiye'de Hadise'nin yerine gelecek isim! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Hadise O Ses Türkiye Güleşn
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.