İşte O Ses Türkiye'de Hadise'nin tahtını sallayan bomba isim

O Ses Türkiye yeni sezonundan Hadise’ye büyük bir şok geldi. Son günlerde adı yasak aşk iddiaları ile gündeme gelen Hadise’nin tahtını sallayan ismin Aleyna Tilki olacağı yönündeki haberler bomba etkisi yarattı.

O Ses Türkiye 2021 yarışmasında yavaş yavaş yeni sezona doğru yaklaşılırken jüri üyelerinden Hadise’nin yaşadığı şok magazin gündemine bomba gibi düştü. Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen Hadise’nin yerine O Ses Türkiye jüri koltuğunda kimin oturacağı yönünde yeni gelişmeler yaşandı.

İşte O Ses Türkiye'de Hadise'nin tahtını sallayan bomba isim

Ebru Gündeş ile boşanma arifesinde olan Reza Zarrab ile adı yasak aşk iddialarına karışan Hadise oldukça zor günler geçirirken O Ses Türkiye konusunda yeni bir iddia ortalığı ayağa kaldırdı. Hadise’nin O Ses Türkiye yarışmasının yeni sezonunda jüri üyesi olmayacağı ve kendi isteği ile yarışmadan ayrıldığı belirtilirken yerine düşünülen isimde adeta piyasayı salladı.

HADİSE'YE YASAK AŞK İDDİASI!

Ebru Gündeş 11 yıllık evliliğini bitirmek adına boşanma davası açtığı bu günlerde gerekçeli iddiasında eşinin kendisini başka kadınlarla aldattığını söylemiş ve bu isminde herkes tarafından tanındığını dile getirmişti. Ortaya atılan bu haber sonrasında Reza Zarrab’ın Hadise ile yasak aşk yaşadığı iddiaları magazin gündeminde şok etkisi yaratmıştı.

İşte O Ses Türkiye'de Hadise'nin tahtını sallayan bomba isim - Resim : 2

Yaşanan son gelişmeler bununla da bitmedi. Yeni sezon için gün sayan O Ses Türkiye yarışması jüri üyeliğinden Hadise’nin kendi isteği ile ayrıldığı ortaya çıktı. Tabi ki bu sadece bir iddia…

O SES TÜRKİYE İÇİN YENİ ADAY ALEYNA TİLKİ

Ancak asıl olay Hadise’nin yerine geçecek olan jüri üyesine çevrilirken bu ismin genç şarkıcı Aleyna Tilki olacağı iddiaları herkesi şaşkına çevirdi.

İşte O Ses Türkiye'de Hadise'nin tahtını sallayan bomba isim - Resim : 3

Hadise son olarak hakkında çıkan yasak aşk iddiaları sonrasında mahkemeye yayın yasağı için başvurmuş ancak bu reddedilmişti. Acun Ilıcalı’nın ise şu günlerde Aleyna Tilki ile temas halinde olduğu ve O Ses Türkiye jüri üyeliği için kendisini de ikna ettiği iddia edildi.

İşte O Ses Türkiye'de Hadise'nin tahtını sallayan bomba isim ile ilgili etiketler Hadise Aleyna Tilki O Ses Türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.