İşte Nedim Şener'in çarpıtılan o sözlerinin aslı!

SuperHaber programcısı Nedim Şener'in CNN Türk ekranlarında gazeteciler ile ilgili söylediği sözler İYİ Partili troller tarafından çarpıtılarak sosyal medyada algı operasyonu başlatıldı. Şener, yine aynı programda sözlerine açıklık getirdiği anları Twitter hesabından paylaşarak, "Hukuk saklandığınız maskenizi düşürmeye engel olacak." ifadelerini kullandı.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programına katılan SuperHaber programcısı Nedim Şener, gazetecilere yapılan saldırılarla ilgili konuştu.

Saldırıların 'sıradanlaştığına' vurgu yapan Şener, 'aile içi şiddet' benzetmesinde bulundu.

Şener'in sözlerini çarpıtan İYİ Parti trolleri ise sosyal medyadan saldırıya başladı.

AÇIKLAMAYI GÖRMEZDEN GELDİLER

Şener'in sözlerinin bir kısmını alıp sosyal medyada yayınlayan İYİ Partililer, sonrasında yapılan açıklamayı ise görmezden geldi.

Yine aynı programda sözlerine açıklık getiren Şener, o anları sosyal medya hesabından paylaşıp "Dün akşamki programda, sözlerimi bağlamından koparıp çarpıtan İP’li ipsizler ve arkasındaki güruhun algı operasyonuna karşı, şiddete uğrayan gazetecilerle ilgili ne demek istediğimi yine aynı programda şöyle anlattım. İP’li ipsizlere karşı yalnız gerçeği merak edenler için." ifadelerini kullandı.

Şener, sözlerine şöyle devam etti: "Ne milletvelinizin “sana da s.... s.... öğreteceğiz” hakaretleri ne İp’nin yöneticisinin kol bacak kırmalı tehdidi ne darbesever İptrolleriniz, hukuk saklandığınız maskenizi düşürmeye engel olacak."

İşte Nedim Şener'in çarpıtılan o sözlerinin aslı!

İşte Nedim Şener'in çarpıtılan o sözlerinin aslı! ile ilgili etiketler SuperHaber CNN Türk Nedim Şener İYİ Parti Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.