İşte Murat Özdemir’in ilk sözleri!

Papağana yaptığı işkence videosunu sosyal medya hesabından paylaşan ve hayvanseverlerin tepkisini çeken Murat Özdemir’in ilk ifadesi ortaya çıktı. Özdemir'in ifadesinde MasterChef'ten atılmasını bahane olarak göstererek 'Yarışmadan haksız yere diskalifiye edildim, alkollün etkisiyle ne yaptığımı bilmiyorum' dediği belirtildi.

MasterChef yarışmasından diskalifiye edilen, evindeki papağana işkence ettiği görüntüler sosyal medyaya düştükten sonra gözaltına alınan Murat Özdemir, ifadesinde, "Yarışmadan haksız yere diskalifiye edildim, Daha sonra toparlanamadım. Dün akşam da alkolün etkisiyle ne yaptığımı bilmiyorum." dediği öne sürüldü.

“Uyuşturucu” ,“Mala zarar vermek” ve “Aile içi şiddet” gibi suçlardan 5 ayrı kaydı bulunduğu ve geçmişte işlediği bir suç sebebiyle denetimli serbestlikten yararlandığı ortaya çıkan Özdemir, papağana işkence ettiği video ile tüm Türkiye'nin tepkisini çekmişti.

Murat Özdemir, savcı talimatı ile mevcutlu olarak polis nezaretinde adliyeye getirildi.

İLK SÖZLERİ: İŞKENCE YAPMADIM, PARMAĞIMI ISIRDI

Yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen Özdemir, gazetecilere "Papağana işkence yapmadım. Parmağımı ısırdı" dedi.

İşte Murat Özdemir’in ilk sözleri! ile ilgili etiketler Murat Özdemir MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.