İşte Mete Kalkavan'ın kötü yönetiminin arkasındaki gerçek

Beşiktaş-Trabzonspor maçının tartışılan hakemi Mete Kalkavan'ın 48 saat içinde hem Fransa'da hem Türkiye'de görev yapması, yorgunluğa bağlı olarak konsantrasyonunu yitirdiği iddiasını beraberinde getirdi.

Süper Lig'de 10. haftanın en önemli maçında düdük çalan Mete Kalkavan ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Kalkavan'ın, Hüsen Göçek'in başhakem olarak görev yaptığı UEFA Avrupa Ligi'ndeki Nice-Salzburg maçında ilave yardımcı hakem olarak görev yapması, birçok soru işaretini beraberinde getirdi.

Fransa'da perşembeyi cumaya bağlanan gece sona eren maç sonrası, Türk hakem heyetinin cuma akşamüstü saatlerinde Türkiye'ye geldiği ve Mete Kalkavan'ın yeterince dinlenemeden Vodafone Arena'daki zorlu mücadeleye çıktığı iddiası var.

Göçek'e eksta yolculuk

Hüseyin Göçek'in de ekstra bir uçak yolculuğu yaparak Rize'ye geçmesi ve Çaykur Rizespor - Adanaspor maçında görev yapacak olması da endişeleri artırıyor.

İşte Mete Kalkavan'ın kötü yönetiminin arkasındaki gerçek ile ilgili etiketler Mete Kalkavan Beşiktaş Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.