İşte Mesut Özil'in forma giyeceği tarih!

Mesut Özil'in 24 Ocak Pazar günü gerçekleşecek akşam antrenmanına katılmasını beklediklerini belirten Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Özil'in forma giyeceği tarihle ilgili, "Şahsi düşüncem 2 haftaya kadar oynamaya başlar" ifadelerini kullandı.

Ali Koç online olarak düzenlenen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda transferler ve Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dijital ortamda gerçekleşen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı sırasında gerçekleşecek transferler ve Mesut Özil hakkında bazı açıklamalar yaptı.

Toplantı sırasında, Özil'i Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiklerini belirten Koç'un açıklamaları şu şekilde:

"BİR FUTBOLCUDAN DAHA ÖTE BİR MARKA"

"Mesut Özil'i kadromuza katmak için uğraş verdik, Mesut Özil'in CV'si ortada... Arsenal ile yaşadıkları, gönül bağlarının kopması bizim için bir fırsat oldu, bir rüya gerçekleşmeye yakın durumda. Mesut Özil bir futbolcudan daha öte bir marka. Çocukluğundan beri Fenerbahçeli olması bu transferi daha da anlamlı hale getiriyor.

"EVİN OĞLU"

Üzerine basa basa Mesut Özil için 'Evin oğlu' diyorum. Evin oğlu evine geldi ve inşallah evinde çok başarılı olacak. Fenerbahçe'ye daha önce bu kadar büyük Fenerbahçe sevdası olan büyük bir marka gelmedi.

FORMA GİYECEĞİ TARİH

Mesut Özil'in karantinası bugün ve yarın iki test olduktan sonra sona erecek ve yarın akşam idmanına çıkmasını bekliyoruz. Mesut'un hiçbir sakatlık problemi yok. Ne zaman oynayacağına hocamız karar verecek. Eski hocasıyla konuştuğumda, 'Ne kadar sürer?' diye sormuştum. '3-4 hafta sürer' demişti. Şahsi düşüncem 2 haftaya kadar oynamaya başlar. Mesut Özil'in imza günü salı veya çarşamba günü olacak.

Mesut Özil'in çok büyük başarılar elde edeceğine inanıyorum. Fenerbahçe, Mesut Özil'e "dünyanın en iyi futbolcularından biri olduğunu" gösterme fırsatını sundu"

 

İşte Mesut Özil'in forma giyeceği tarih! ile ilgili etiketler Ali Koç Mesut Özil Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.