İşte merak edilen Camdaki Kızın öyküsü! Camdaki Kızın konusu ne?

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz psikiyatris Gülseren Budaycıoğlu’nun bir diğer eseri Camdaki Kız konusu ile okurları sürüklüyor. Kitabı eline alanların bir solukta bitirdiği Camdaki Kızın konusunu derledik.

Yaşamdan gerçek kesitlere yer verdiği kitapları ile son zamanların en sevilen isimlerinden biri olmayı başaran Gülseren Budaycıoğu’nun deneyimleri ile yazdığı Camdaki Kız adlı kitabın konusu merak edilmektedir. Kanal D’nin uyarladığı Camdaki Kız dizisi ile dikkatleri iyice üzerine çeken Camdaki Kızın konusunu araştırdık.  

Gerçek bir olaydan uyarlanmış olan Camdaki Kız kitabı da hikayesiyle, sizi alıp derin düşüncelere daldıracak türden bir roman olan Camdaki Kız 2019 senesinde yayınlanmıştır. 352 sayfası bulunan kitabı kısa süre içinde büyük ses getirmiştir. Peki, Camdaki Kızın konusu ne?

Camdaki Kız’ın konusu ne?

Camdaki Kız konusu

Lüks İçinde Bir Yaşam Kaderi Etkiler mi? Romanın ana kahramanı Nalan, çocukluğu ve genç kızlığında sefalet çekmeyen ve sonrasında da zengin bir aileye gelin olarak giden bir karakterdir. Ancak bunca bolluğun ve bereketin içerisinde yüzü hiçbir zaman gülmez. Çünkü ailesi tarafından sevgi görmemiştir. Kocası tarafından da aynı sevgisizliğe maruz kalır. Bunun üzerine çocuğunu da daha doğmadan kaybedince Nalan, iyice kendi içine kapanan ve her şeyden elini ayağını çeken bir karaktere dönüşür. Ta ki karşısına Hayri çıkana dek...

Nalan, hiç kimseden görmediği sevgi, ilgi ve alakayı Hayri’den görecektir. Bu esnada kocasından da boşanmıştır. Hayri ile yedi yıl boyunca süren bir ilişki yaşayacaktır. Ancak bahtsız kaderi Nalan’ın peşini burada da bırakmaz. Peki, Nalan mutlu olabilecek midir? Dahası, insanın kaderini değiştirmek elinde midir? İşte tüm bu soruların cevaplarını Nalan, yaşadığı bunalımlar nedeniyle gittiği klinikte, doktoru ile birlikte arayacak ve geçmişi ile ilgili bilinmeyen detayların da sırları böylece aralanacaktır.

Çocuklukta yaşanılan her bir olayın, geleceğimizde ne gibi izler bırakacağını mükemmel bir dil ile anlatan usta yazar, engin bilgi ve tecrübelerini bizler ile paylaşmakta... Siz de sevginin gücünün, hayatta hep başka kapıları aralayabileceğini düşünüyor ve kaderinizi yeni baştan yazmak istiyorsanız, başucu kitabı niteliğindeki bu esere mutlaka sahip olunmalı.

İşte merak edilen Camdaki Kızın öyküsü! Camdaki Kızın konusu ne? ile ilgili etiketler camdaki kızın konusu ne Gülseren Budayıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.