İşte Mehmet Ali Erbil'in son hali! Kızı paylaştı...

Yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle uzun bir süredir ortalarda görünmeyen ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil'in son halini kızı Yasmin Erbil sosyal medya hesabında paylaştı.

Yaşadığı sağlık sorunları sonrasında evine çekilen ve fazlaca ortalarda görünmeyen Mehmet Ali Erbil hayranlarına yine kızı Yasmin Erbil üzerinden ulaştı.

KIZLARI PAYLAŞIYOR

Zaman zaman kızlarıyla bir araya gelen ünlü şovmen onların yaptıkları paylaşımlar sayesinde takipçileri de şovmenin sağlık durumu hakkında bilgi sahibi oluyor.

İşte Mehmet Ali Erbil'in son hali! Kızı paylaştı...

Uzun bir süredir paylaşımda bulunmayan Yasmin Erbil, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımların birinde babasıyla görüntülü konuşma yaparken çekilmiş bir kareyi paylaştı.

''ÇOK AŞK''

Yasmin bu karenin üzerine nazar boncuğu ve kalp emojisi koydu ve ‘Çok aşk’ notunu düştü.

İşte Mehmet Ali Erbil'in son hali! Kızı paylaştı... ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Sosyal Medya Instagram yasmin erbil
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.