İşte Meclis'teki yumruğun fotoğrafı

Meclis'te bekçi kanunu görüşüldüğü sırada CHP'li vekiller, Enis Berberoğlu'nun vekilliğinin düşürülmesini protesto amacıyla yavaş oy kullandı. Bu olayın ardından çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavgada CHP'li Özgür Özel'in gözlüğü kırıldı. O kavgaya ait fotoğraflar ortaya çıktı.

TBMM Genel Kurulunda çarşı ve mahalle bekçileri düzenlemesine ilişkin kanun teklifi görüşmeleri sırasında gerginlik yaşandı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel kanun teklifinin temel kanun teklifi olarak görüşüldüğünü ve kendilerine söz hakkı verilmediğini ifade etti.

Bunun üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Levent Bülbül, Özel'e tepki gösterdi. MHP Mersin Milletvekili, Olcay Kılavuz, tartışmanın ardından Özgür Özel'e yumruk attı. Yumruklaşmada Özgür Özel'in gözlüğü kırıldı.

İşte Meclis'teki yumruğun fotoğrafı

CHP'Lİ VEKİLDEN KARŞILIK

CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu ile Olcay Kılavuz arasındaki gergin anlar fotoğraf karesine yansıdı. Haber Glolbal'de yer alan habere göre; Fotoğraf karesiyle ilgili konuşan Karasu, ''Hiçbir zaman TBMM çatısı altında şiddetten yana olmadık ve şiddetten beslenmedik ancak iktidar bloğunun partimize yönelik şiddet ve zorbalığına gereken yanıtı vermekten de geri durmayız" dedi.

İşte Meclis'teki yumruğun fotoğrafı ile ilgili etiketler TBMM CHP MHP Özgür Özel Kavga milletvekili yumruk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.