İşte MasterChef Türkiye'de 10 bin TL'lik ödülü kazanan takım!

MasterChef Türkiye yarışmacıları dün akşam kızlar evi ve erkekler evi olarak ikiye ayrılarak sütlü tatlılar yaptı. İşte kazanan takım...

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Kızlar evi ve erkekler evi olarak takımlara bölünen yarışmacılar en iyi sütlü tatlıları yapmak için yarıştı. Yarışmayı 4-2'lik skorla kazanan takım ise erkekler oldu.

10 BİN TL'NİN SAHİBİ OLDULAR

Oyun öncesinde erkeklerin sayıca fazla olması nedeniyle iki yarışmacı oyun dışında bırakıldı.Bu isimler ise Eray ve Barbaros oldu.Sonrasında şeflerin yapılmasını istediği sütlü tatlılar, yarışmacılar arasında paylaşıldı ve eşleşmeler sonrasında düellolar başladı.

İşte MasterChef Türkiye'de 10 bin TL'lik ödülü kazanan takım!

Kadınlar takımı ve erkekler takımında yedişer yarışmacı, yapılacak yedi tatlıda eşleşti. Bu şekilde eşleşen yarışmacılar, sırayla verilen sürede tatlıları yapmaya başladı. Şefler, süre sonunda tadımlarını yapıp düelloyu kazanan yarışmacıyı açıkladı. Düellolarda 4-2 üstünlüğü yakalayan Erkekler takımı, 10 bin liralık ödülü kazandı.

 

İşte MasterChef Türkiye'de 10 bin TL'lik ödülü kazanan takım! ile ilgili etiketler MasterChef ödül ödül oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.