İşte Kerem Tunçeri'nin mesajlarını ifşa eden Beren Güney'in erkek hali!

Ünlü şarkıcı Murat Boz ile birkaç ay önce ayrılan oyuncu Aslı Enver'in Kerem Tunçeri ile aşk yaşadığına dair iddialar magazin gündemine bomba gibi düştü. Yapılan haberlerin ardından cinsiyet değiştiren Güney, Kerem Tunçeri'nin kendisine attığı mesajları ifşa etti. İşte Beren Güney'in erkek hali...

Bir çok futbolcunun kendisine attığı mesajları ifşa eden Beren Güney yine gündeme gelmeyi başarıyor. Beren Güney, Aslı Enver ile adı anılan eski basketbolcu Kerem Tunçeri'nin kendisine attığı mesajlarını ifşalamasıyla yine gündeme geldi. Sosyal medya kullanıcıları Beren Güney kimdir sorusuna yanıt arıyor.

Sosyal medyanın gündemine düşen ifşa mesajları sonrası Beren Güney'in eski erkek hali merak ediliyor.

İŞTE BEREN GÜNEY'İN ERKEK HALİ

Futbolcuların kendisine attığı mesajları ifşa etmesiyle gündeme gelen Instagram fenomeni Beren Güney, ünlü oyuncu Aslı Enver'le yeni bir aşka yelken açtığı söylenen eski basketbolcu Kerem Tunçeri'nin kendisine attığını söylediği mesajlarını paylaştı.

 İşte Kerem Tunçeri'nin mesajlarını ifşa eden Beren Güney'in erkek hali!

Yıllar önce cinsiyet değiştirme ameliyatı olan ve ameliyattan sonra da defalarca estetik operasyon geçiren sosyal medya fenomeni Beren Güney, adı Aslı Enver ile anılan Kerem Tunçeri’nin kendisine attığını öne sürdüğü mesajlarını paylaştı. Güney'in paylaştığı mesajlarda tarihin ne zaman olduğu görünmüyor.

 İşte Kerem Tunçeri'nin mesajlarını ifşa eden Beren Güney'in erkek hali! - Resim : 2

BEREN GÜNEY KİMDİR?

1985 doğumlu Beren'in, eski isminin Tolga İmanoğlu olduğu ortaya çıktı. Güzel fenomen yurt dışında ameliyat olup Türkiye'ye Beren Güney olarak geldi.

Beren Güney, Instgaram'da zaman zaman plastik cerrahi ile ilgili paylaşımlarda bulunuyor. Genç mankenin vücudundaki abartılı estetik operasyonlar da dikkat çekiyor.

İşte Kerem Tunçeri'nin mesajlarını ifşa eden Beren Güney'in erkek hali! ile ilgili etiketler Aslı Enver beren güney kerem tunçeri cinsiyet değişikliği
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.