İşte 'kaynaklar yetersiz' diyen İmamoğlu'nun lüks saati!

İYİ Parti'li Buğra Kavuncu ile seçim çalışmalarına başlayan ve poz veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun lüks saati dikkat çekti. Her seferinde maddi kaynakların yetersiz olduğundan yakınan İmamoğlu'nun Panerai marka saatinin değerinin 200 bin TL civarında olduğu öğrenildi.

Buğra Kavuncu'nun yönettiği İYİ Parti'li ekiple seçim çalışmalarına başlayan ve poz veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyada gündem oldu. 

Kendi ekibinden destek görmeyen İmamoğlu, soluğu İYİ Parti'de aldı. Ancak bu olay kadar o fotoğrafta dikkat çeken bir detay daha yer aldı. Ekrem İmamoğlu'nun lüks saati...

LÜKS SAATİ DİKKAT ÇEKTİ

Her seferinde belediye kaynaklarının yetersiz olduğunu dile getiren, ulaşıma ve suya zam yapmayacağını vaat eden ancak hiç bir sözünde durmayan İmamoğlu'nun Panerai marka saati dikkatlerden kaçmadı... 

İşte 'kaynaklar yetersiz' diyen İmamoğlu'nun lüks saati! - Resim : 2

İmamoğlu'nun saatinin değerinin ise yaklaşık 200 bin TL civarında olduğu öğrenildi.

İşte 'kaynaklar yetersiz' diyen İmamoğlu'nun lüks saati! - Resim : 3

İşte 'kaynaklar yetersiz' diyen İmamoğlu'nun lüks saati! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.