İşte Kapan filminin merak edilen oyuncu kadrosu!

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya “Kapan” isimli aksiyon-dram filmi ile beyazperdeye hazırlanıyor. Ünlü yönetmen Kudret Sabancı’nın yönetmenliğini yapacağı filmde Petekkaya, Türkiye’nin en zenginlerinden Süleyman karakterini canlandıracak.

Yapımcılığını Nehir Yapımın yapımcılığında, senaryosunu Muharrem Gürer ve Mehtap Şahin Altıntaş’ın yazdığı konusu aksiyon-dram filmi olan “Kapan” ın oyuncu kadrosu açıklandı.

"ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ÇEKİMLERİ BAŞLAYACAK"

Önümüzdeki hafta çekimleri başlayacak olan film için hazırlıklar tamamlandı. Antalya ve İstanbul’da çekimleri yapılacak olan filmin aksiyon sahnelerinin koreografisi için sette özel bir ekip hazır bulunacak.

Filmin başrollerinde Erkan Petekkaya, Keremcem, Öykü Çelik Orhan Aydın rol alırken, oyuncu kadrosunda ise Neslihan Acar, Ali Gürer, Gizem Denizci, Recep Güneysu, Poyraz Eser, İrfan Aslanhan, Duygu Karaca yer alıyor.

İşte Kapan filminin merak edilen oyuncu kadrosu!

İşte Kapan filminin merak edilen oyuncu kadrosu! - Resim : 2

FİLMİN KONUSU

 Süleyman Antalya'nın en zenginlerindendir. Kızı aslı Amerika'da eğitim almış, oğlu Tarık ise vatanında eğitim almayı tercih etmiştir. Süleyman çok zengin olduğu halde oğlunu şımartmamış, onu iyi yetiştirmiştir. İstanbul'da öğrenciliği sırasında yaşadığı bir olay Tarık'ı psikolojik travmaya sokar. Oğlu bu duruma sıkışıp kalan Süleyman kahrolur, oğlunun nasıl bu hale geldiğini araştırmaya başlar ve olanlar olur.

İşte Kapan filminin merak edilen oyuncu kadrosu! ile ilgili etiketler Keremcem Erkan Petekkaya Öykü Çelik kapan filmi oyuncular
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.