İşte İyi Parti'yi karıştıran listeyi hazırlayan kişi!

İYİ Parti bugün ortaya çıkan bir liste ile tam anlamıyla sarsıldı. Liste'de bulunanlarla ilgili aynen şu ifade yazıyordu: "İlk 75'te de olsa tercih edilmeyecekler." Listede partinin ağır topları vardı. Listenin en tepesinde de Prof. Dr. Ümit Özdağ bulunuyordu. Partiyi karıştıran bu listeyle ilgili itiraf Gaziantep'ten geldi. İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, listeyi kendisinin hazırladığını söyledi.

CHP'nin Millet İttifakı'ndaki açık ortağı İYİ Parti bugün ortaya çıkan bir liste ile karıştı.

İYİ Parti'nin 2. Olağan Kurultayı'nda partinin en yetkili organı Genel İdare Kurulu için gündeme gelen 'Tercih edilmeyecek isimler' listesiydi bu. 

Listenin en tepesinde İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ vardı.

Listeyle ilgili gözler ise İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın'a çevrildi haklı olarak. 

 

Özdağ, listeye ve Koray Aydın'a tepkisini "Sen benim düşmanım olacak kadar değerli değilsin" sözleri ile gösterdi. 

İşte İyi Parti'yi karıştıran listeyi hazırlayan kişi!

Ve listeyle ilgili akşam saatlerinde tartışmaları farklı bir boyuta taşıyacak itiraf geldi. 

Hürriyet'in haberine göre, İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, listeyi kendisinin hazırladığını açıkladı. 

Hocaoğlu, daha listeler çıkmadan, nazının geçtiği delegelere o listeyi verdiğini söyledi.

Milletvekilleri Hayrettin Nuhoğlu, Feridun Bahşi, Aytun Çıray, Ümit Özdağ, Aylin Cesur, Aydın Adnan Sezgin, İsmail Koncuk, Ayhan Erel ve Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer gibi isimler olan listeyi hazırladığını açıklayan Hocaoğlu, "Sayın Koncuk, siz ve Ümit Özdağ’ı benim sildiğimin kanıtı işte o listedir’’ ifadesini kullandı.

"LİSTE YUKARIDAN GELSEYDİ..."

Liste yukarıdan gelseydi, veren kişinin bu isimlerin aday olmadığını bilecek kadar zeki olduğunu belirten Hocaoğlu, bakacağı yüze tükürmeyeceğini ve tükürdüğü yüze de bakmayacağını ifade etti.

‘KOLTUK ONLARIN OLSUN ADAMLIK BİZİM’

Partinin en yetkili karar organı Genel İdare Kurulu’na (GİK) aday bile olmadığını söyleyen İsmail Koncuk’un “Koltuk onların, adamlık bizim olsun” sözleriyle başlattığı tartışma İYİ Parti'yi karıştırmıştı. 

İşte İyi Parti'yi karıştıran listeyi hazırlayan kişi! ile ilgili etiketler İYİ Parti Ümit Özdağ ismail koncuk koray aydın Oğuz Hocaoğlu Gaziantep İl Başkanı liste
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.