İşte İsveç ve ABD'nin PKK'lılara verdiği silahlar! Bakan Akar büyükelçilere böyle gösterdi!

13. Büyükelçiler konferansında kritik açıklamalar yapan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İsveç ve ABD'nin PKK'lılara verdiği silahları büyükelçilerin gözleri önüne serdi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 13. Büyükelçiler konferansında çok önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Akar, İsveç ve ABD'nin PKK'lılara verdiği silahların ve mühimmatların fotoğraflarını büyükelçilerle paylaştı.

Hulusi Akar’ın açıklamaları şu şekilde;

Kırk yıldan beri asil milletimizin başına bela olan bu terör belasından milletimizi kurtarmakta kararlırız. Azimliyiz, kararlıyız ve çalışmalarımız bu yönde ilerliyor. Pençe-Kilit Operasyonu'na bakıldığında artık bu zincirin son halkasında. Orası kapatıldığında hudutlarımızın emniyeti sağlanmış olacak. Bölgede yapılan operasyonların hiçbiri işgal harekatı değildir. Biz teröristlerle mücadele ediyoruz. Zap bölgesi çok kritik, keskin ve sert bir arazi. Hiç olmadığı kadar yoğun mağaralar, hiç olmadığı kadar el yapımı patlayıcı mayınlar var. Diğer bölgelerdeki operasyonlardaki mayınların 10 katına yakın kadar mevcut. Her adımda bir tehlike ve risk var. Mehmetçik bütün bu zorluklara rağmen azimle ve kararlılıkla mücadelesini sürdürmekte. En son terörist etkisiz hale getirilene kadar da bu mücadeleye devam edilecek. Sabah iki haber geldi, 311 terörist etkisiz hale getirildi. Mağaralar 3-5 katlı, içlerinde jeneratör ve soğutma-ısıtma sistemleri dahil, yeme-içme malzemeleri, ciddi miktarda mühimmat, silah ve yaşam malzemeleri var. İsveç, ABD'ye ait. 

İşte ele geçirilen o mühimmatların fotoğrafları:

İşte İsveç ve ABD'nin PKK'lılara verdiği silahlar! Bakan Akar büyükelçilere böyle gösterdi!

İşte İsveç ve ABD'nin PKK'lılara verdiği silahlar! Bakan Akar büyükelçilere böyle gösterdi! - Resim : 2

İşte İsveç ve ABD'nin PKK'lılara verdiği silahlar! Bakan Akar büyükelçilere böyle gösterdi! - Resim : 3


Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın açıklamalarının tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

İşte İsveç ve ABD'nin PKK'lılara verdiği silahlar! Bakan Akar büyükelçilere böyle gösterdi! ile ilgili etiketler ABD İsveç Hulusi Akar PKK silah mühimmat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.