İşte İstanbul, Ankara ve İzmir'de salgındaki son durum

Sağlık Bakanlığı, koronavirüs salgınında haftalık vaka haritasını açıkladı. Buna göre, İstanbul'da 100 bin nüfusta 532, Ankara'da 361 ve İzmir'de 233 vaka görüldü.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illerin haftalık durumunun bildirildiği haritayı paylaştı. Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "İllerimizde bir haftada 100.000 nüfusa karşılık gelen vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte bulabilirsiniz. Tedbir ve kısıtlamalar bu haritayı her gecen gün daha iyi bir tabloya çevirecek" ifadelerini kullandı.

İllere göre haftalık Kovid-19 vaka sayısı her 100 bin kişide İstanbul'da 532,02, Ankara'da 361,52, İzmir'de 223,34 oldu.

Buna göre İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale ve Kocaeli en çok Kovid-19 vakası görülen iller oldu. En az vaka görülen beş il ise, Şırnak, Şanlıurfa, Mardin, Siirt ve Van oldu.

İŞTE HAFTALIK VAKA SAYILARINDA SON DURUM

İşte İstanbul, Ankara ve İzmir'de salgındaki son durum

İşte İstanbul, Ankara ve İzmir'de salgındaki son durum ile ilgili etiketler İstanbul Ankara İzmir vaka haftalık harita
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.