İşte İmamoğlu'nun FETÖ ilişkileri...

CHP adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım ile ortak yayında soruları yanıtladı.

İmamoğlu, kendisine yöneltilen FETÖ sorusuna "benim hiçbir ilgi ve alakam olmamıştır" dedi. İmamoğlu'nun bu son dakika açıklaması, akıllara geçmişte FETÖ ile kurduğu temasları akıllara getirdi.

İşte İmamoğlu'nun FETÖ ilişkileri...

FETÖ'CÜLERE DESTEĞE KOŞMUŞ!
2013 dershane krizinde İmamoğlu FETÖ dersanelerine destek ziyaretletlerinde bulundu.

İşte İmamoğlu'nun FETÖ ilişkileri... - Resim : 2

YEREL SEÇİMLERDEN SONRA İLK RÖPORTAJ YİNE FETÖ'YE!
2014 yerel seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı olan İmamoğlu ilk röportajlarından birisini yine FETÖ'nün yayın organı ZAMAN'a verdi.

İşte İmamoğlu'nun FETÖ ilişkileri... - Resim : 3

FETÖ İMAMINA İHALE

Ekrem İmamoğlu; FETÖ/PDY'ye finans sağlama ve terör örgütüne üye olmaktan tutuklanan ve FETÖ’nün belediyeler imamı olduğu ifade edilen Erkan Karaarslan’ın şirketine 2 milyon 52 bin 280 lira ödeme yaptığı tespit edildi.

İşte İmamoğlu'nun FETÖ ilişkileri... - Resim : 4

Ekrem İmamoğlu’nun, Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemde, Karaarslan’ın sahibi olduğu 'EYÖNTEM Eğitim ve Araştırma Anonim Şirketi’ne 9 Mayıs 2016 tarihinde 297 bin 550 lira, 26 Mayıs 2016 tarihinde ise 1 milyon 754 bin 730 lira aktardığı bildirildi. İmamoğlu’nun Erkan Karaarslan’a 17 günde iki defa ihale vermesi dikkat çekiyor.

İşte İmamoğlu'nun FETÖ ilişkileri... ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.