İşte iki twit ile CHP'nin kısa tarihi!

Kadıköy'de kilise duvarının üzerine çıkarak müzik eşliğinde dans eden 3 kişinin görüntüleri büyük tepki topladı! Sosyal medyada olaya yönelik çok sayıda eleştirel mesaj paylaşıldı. O mesajlardan biri ise CHP'nin DNA kodlarını gözler önüne seren cinstendi...

Geçtiğimiz pazar günü Kadıköy Surp Takavor Kilisesi'nin duvarının üstüne çıkarak müzik eşliğinde dans eden 3 kişinin görüntüleri ortaya çıktı.

Hristiyan ibadethanesine yönelik bu büyük saygısızlık kamuoyunda tepkiyle karşılandı.

Kısa süre içinde şahısların kimlikleri tespit edilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Yaşanan olay sosyal medyada geniş yankı bulurken, olaya tepki gösteren isimler arasında eski CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir de yer aldı.

Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dini mabetler insanlığın ortak değerleridir. İbadet yerlerine saygısızlık kabul edilemez.
Kadıköy Surp Takavor Kilisesi'ne yönelik saygısızlığı kınıyorum." ifadelerini kullandı.

"ÇAV BELLA" SKANDALI

Eski CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir'in ilk bakışta "dini değerlere saygı" çerçevesinde değerlendirilebilecek bu paylaşımının arka planı ise ayrı bir parantez açmaya değer...

Hatırlanacağı gibi CHP'li Banu Özdemir yakın geçmişte büyük bir skandal ile gündeme gelmişti.

Geçtiğimiz yıl İzmir'de bazı camilerden 'Çav Bella' şarkısı çalınmış, olay sosyal medya gündeminin ilk sıralarına yerleşmişti. CHP'li Banu Özdemir de o görüntüleri müzik notaları simgeleri ile birlikte paylaşmıştı. CHP'li Özdemir'in bu paylaşımına kamuoyundan da büyük tepki gelmişti.


İşte iki twit ile CHP'nin kısa tarihi!

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ise konuyla ilgili soruşturma başlatarak Özdemir'in "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan cezalandırılmasını talep etmişti.

Banu Özdemir kiliseye gösterdiği "dini inançlara saygı" hassasiyetini cami için göstermediği bu olay nedeniyle yargılandığı davadan beraat almıştı.

İşte iki twit ile CHP'nin kısa tarihi! ile ilgili etiketler CHP cami Kilise Banu Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.