İşte Hürriyet Gazetesi'nin yeni GYY'si...

Doğan Yayın Grubu'nun Demirören Grubu'na satışının ardından son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.

Dün akşam saatlerinde medya kulislerine düşen habere göre Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila görevinden istifa etti.

 YENİ GYY KİM OLACAK?
Peki Hürriyet Gazetesi'nin yeni kaptanı kim olacak? Medya kulislerinde geçtiğimiz günlerde bu göreve Posta Gezetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Ababay'ın getirileceği iddia edilmişti.

Ancak SuperHaber yazarı İzzet Çapa Ababay'ın bu durumu yalanladığını sosyal medya hesabından ''Sabah Medyaradar’da "Rıfat Ababay, Hürriyet'in başına geçiyor" haberini görünce kendisini aradım. Ababay, soru bile sormama fırsat vermeden “İzzet, böyle bir şey yok. Telefon açıp Fikret Bila’ya da durumu anlattım.” dedi.'' ifadeleriyle açıkladı.

MUNYAR EN BÜYÜK ADAY
İzzet Çapa'ya göre şu an bu görev için en büyük aday Vahap Munyar. Çapa iddiasını sosyal medyadan ''Bahisler açılmıştır. Hürriyet yeni genel yayın yönetmeni kim olacak? İlk günde söylediğim gibi bir numarada Vahap Munyar var.'' ifadeleriyle takipçileri ile paylaştı.

Çapa daha sonra ise takipçileri ile ''Vahap Munyar işi bence tamamdır. Hürriyet’in yeni genel yayın yönetmeni hayırlı olsun diyeyim şimdiden.'' ifadelerini paylaştı.

İşte Hürriyet Gazetesi'nin yeni GYY'si... - Resim : 2

YENİ GYY VAHAP MUNYAR!

SuperHaber yazarı İzzet Çapa'nın edindiği bilgilere göre Mehmet Soysal ile Vahap Munyar arasında bugün yaklaşık iki saat süren bir görüşme gerçekleşti. Bu kritik görüşmede Sosyal, Hürriyet'in Genel Yayın Yönetmenliği görevini Munyar'a teklif etti. Vahap Munyar ise bu teklife olumlu yanıt verdi.  

İşte Hürriyet Gazetesi'nin yeni GYY'si... ile ilgili etiketler Hürriyet Vahap Munyar İzzet Çapa fikret bila
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.