İşte Henry Onyekuru'nun yeni takımı!

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Onyekuru'nun Everton'daki rotasyon ve İngiltere'deki çalışma izni nedeniyle İngiltereye dönmesi imkansız gözüküyor. Onyekuru için Bayern Münih ile İngiliz kulübü anlaşma sağladı.

ESPN’in Afrika futbolundaki muhabirlerinden Colin Udoh’un haberine göre; Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Henry Onyekuru ile Bayern Münih ilgileniyor.

Alman devi, bu sezon sarı-kırmızılı formayla başarılı futbol sergileyen Onyekuru için İngiltere Premier Lig ekibi Everton ile prensip anlaşmasına vardı.

Sezon başında İngiltere’de çalışma izni alamadığı için Galatasaray’a kiralık gelen hücum oyuncusu, iki takımın bonservis konusunda imzaları attıktan sonra Bayern Münih forması giyecek.

Ayrıca ESPN muhabirine göre Nijeryalı futbolcuyla La Liga ekipleri ve Premier Lig’den bir takım daha ilgileniyor.

EVERTON’A DÖNMESİ ZOR

Öte yandan Galatasaray’ın da kadrosunda tutmayı istediği Onyekuru için Everton Teknik Direktörü Marco Silva açıklama yaptı. Silva bu bölgede oynayan 4 oyuncusunun olduğunu söyledi. Portekizli teknik adam açıklamasında, “Henüz Onyekuru için bir karar vermedim. Şu anda kadromuzda Onyekuru’nun bölgesinde görev yapabilen 4 oyuncu var. Richarlison, Lookman, Bernard ve Theo… Ayrıca Onyekuru’nun çalışma izniyle ilgili de sorun sürüyor” yorumunda bulundu.

İşte Henry Onyekuru'nun yeni takımı! ile ilgili etiketler Galatasaray İngiltere Bayern Münih Everton Nijerya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.