İşte HDP'li Semra Güzel ve terörist sevgilisinin gençlik fotoğrafları!

SuperHaber, HDP Milletvekili Semra Güzel hakkındaki haberleri ile gündemi belirlemeye devam ediyor. SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt 'Haberin Olsun'un yeni bölümünde çok çarpıcı bilgiler ve fotoğraflar paylaştı. İşte Semra Güzel'in terörist sevgilisiyle gençlik dönemlerinde çektirdiği fotoğraflar...

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurtun ortaya çıkardığı Semra Güzel skandalı sonrasında konuya ilişkin sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Semra Güzel'in PKK'lı Volkan Bora ile fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından TBMM Hazırlık Komisyonu, Güzel hakkındaki kararını verdi. Güzel'in dokunulmazlığı oy çokluğu ile kaldırıldı.

Ceyhun Bozkurt, SuperHaber YouTube kanalında yayınlanan 'Haberin Olsun'un yeni bölümünde çok çarpıcı yeni bilgiler ve fotoğraflar paylaştı. "Volkan Bora mı Semra Güzel'i örgüte kanalize etti, yoksa Semra Güzel mi Volkan Bora'yı?" sorusunun önemli olduğunu vurgulayan Bozkurt, fotoğrafların okul döneminde ya da Bora'nın örgütün yayın organında çalıştığı dönemlerde çekildiğini ifade etti.

KİM KİMİ ÖRGÜTE KANALİZE ETTİ?

İşte Bozkurt'un açıklamaları;

"Örgüt öncesi dönem. O fotoğraf makinası cevhermiş. Bunlar muhtemelen üniversite döneminden fotoğraflar. Bir soru sormuştum; Volkan Bora mı Semra Güzel'i örgüte kanalize etti, yoksa Semra Güzel mi Volkan Bora'yı?

SEMRA GÜZEL'İN BİLEKLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Güzel'in kolunda sarı, kırmızı ile yeşil renkteki bileklik var. Örgütü sembolize eden renkleri kullanmış. Bu fotoğraflar muhtemelen okul dönemi ya da Bora örgütün yayın organında çalıştığı dönemler. Dağa çıkmadan önceki fotoğraf ya da ilk çıktığı dönem olabilir."

İşte HDP'li Semra Güzel ve terörist sevgilisi Volkan Bora'nın çok konuşulacak fotoğrafları;

İşte HDP'li Semra Güzel ve terörist sevgilisinin gençlik fotoğrafları!

İşte HDP'li Semra Güzel ve terörist sevgilisinin gençlik fotoğrafları! - Resim : 2

İşte HDP'li Semra Güzel ve terörist sevgilisinin gençlik fotoğrafları! - Resim : 3

İşte HDP'li Semra Güzel ve terörist sevgilisinin gençlik fotoğrafları! - Resim : 4

İşte HDP'li Semra Güzel ve terörist sevgilisinin gençlik fotoğrafları! - Resim : 5

İşte HDP'li Semra Güzel ve terörist sevgilisinin gençlik fotoğrafları! - Resim : 6

İşte HDP'li Semra Güzel ve terörist sevgilisinin gençlik fotoğrafları! ile ilgili etiketler HDP PKK Ceyhun Bozkurt semra güzel volkan bora
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.