İşte Hakurk'u PKK'ya dar eden o kahramanlar!

Bu sabah Hakurk bölgesinde sekiz teröristin öldürüldüğünü duyuran TSK, dakikalar önce operasyon yapan Türk askerlerinin fotoğraflarına Twitter hesabında yer verdi.

Genelkurmay Başkanlığı, bu sabah Hakurk bölgesinde tespit edilen sekiz PKK'lı teröristin insansız hava aracıyla vurulduğunu duyurdu.

komandolar2

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin resmi Twitter hesabı, öğle saatlerinde operasyona katılan komandoların fotoğraflarını paylaştı. Twitter mesajında, "Komandolar Irak kuzeyinde Hakurk/Kani Rash bölgesinde operasyonlarına devam ediyor" denildi.

komadolar3

Karadaki operasyona Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki 3. Piyade Tümen Komutanlığı'na bağlı 34. Hudut Tugay Komutanlığı ile Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na bağlı askerler katılıyor.

Yaklaşık iki haftadır devam eden operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 38'e çıktı.

komandolar4

PKK'lı teröristlerin kullandığı mağarada ise yüzlerce kilo tuz, 250 litre sıvıyağ, 30 çuval un, 800 kutu helva ve ağırlığı tonu bulan yiyecek maddesi bulundu. Mağarada ayrıca fünyeler, silahlar ve aküler tespit edildi. TSK açıklamasında, mağarada bulunan tüm malzemelerin imha edildiği belirtildi.

İşte Hakurk'u PKK'ya dar eden o kahramanlar! ile ilgili etiketler Komando TSK Kuzey Irak özel kuvvetler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.