İşte Gülen'in kapısının önüne kurulan dev ekran
ABD'de yaşayan Türkler, Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya'da kurulu dev ekrandan, Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ni izleyip Türkiye'ye destek verdi. FETÖ üyeleri, mitingde konuşan liderlerin sesini bastırmak için çim biçme makinelerini çalıştırdılar ama amaçlarına ulaşamadılar.
Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ni FETÖ elebaşının kaldığı yerin karşısında kurulan dev ekrandan izleyen vatandaşlarımız darbe girişimini protesto etti.
Vatandaşlar mitingin başlamasından saatler önce ellerinde Türk Bayraklarıyla Gülen'in kaldığı yerin önüne gelerek dev ekranın yanında konumlandı.
Pensilvanya'daki gösteriye katılan bir Türk, Pensilvanya eyaletine giriş tabelasının üstüne Türk bayrağı asarak fotoğraf çekti.
Çim biçme makinelerini çalıştırdılar
FETÖ üyelerinin, mitingde konuşan liderlerin sesini bastırmak için Gülen'in kompleksinde ve etraftaki bazı evlerin bahçelerinde yüksek desibelli çim biçme makineleri çalıştırdıkları görüldü. Söz konusu makinaların, mitingin sesini bastıramadığı dikkati çekti.
FETÖ elemanları ayrıca, mitinge gelen Türkler araçlarını park edemesinler diye bölgedeki tüm park alanlarının önüne şerit çektiği gözlendi.