İşte Gökhan Gencebay'ı bıçaklayan taksicinin ifadesi!

Usta sanatçı Orhan Gencebay'ın oyuncu oğlu Gökhan Murat Emre Gencebay'ı meyve bıçağıyla göğsünden bıçaklayan taksicinin ifadesi ortaya çıktı.

İstanbul Beşiktaş Posta Caddesi üzerinde akşam saatlerinde yanında Gökhan Murat Emre Gencebay olan Seda Han, trafikte seyrederken bir taksiciyle yol verme nedeniyle tartışmaya başladı. İddiaya göre taksici, Seda Han'a küfür ve hakaret etti. Bu nedenle oğul Gencebay ile taksici kavga etmeye başladı.

GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI

Sabah'ın haberine göre: Kavga sırasında meyve bıçağını çıkartan taksici, Gencebay'ı göğsünden bıçakladı ve kaçtı. Gencebay hastaneye kaldırılırken adının E.D. olduğu belirlenen taksici Beşiktaş Araştırma Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. 51 yaşındaki taksici E.D. ifadesinde yaşanan olayı anlattı.

 "BİR ANDA BIÇAĞI ÇIKARIP GENCEBAY'A SALLADIM"

Taksici ifadesinde, trafikte bir aracın kendisini sıkıştırdığını, yol istediğinde vermediğini, bunun üzerinde şoför koltuğunda oturan Seda Han'a sitem ettiğini kaydetti. Taksici aracı durdurduğunda aşağı inen Gökhan Gencebay'ın kendisine sinkaflı sözlerle küfür ettiğini, aracın camlarını yumrukladığını, olay nedeniyle etrafa toplanan insanların durumu sakinleştirmeye çalıştığını anlattı. Bir anda araçta bulunan siyah kaplı meyve bıçağını çıkartarak Gencebay'a salladığını ifade etti. Taksici olduğunu ve her türlü müşterinin aracına bindiğini, hem kendisini korumak hem de yemek yemek amacıyla bıçağı araçta bulundurduğunu ileri sürdü.

İşte Gökhan Gencebay'ı bıçaklayan taksicinin ifadesi! ile ilgili etiketler Orhan Gencebay
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.