İşte geçmişten günümüze CHP ve FETÖ bağlantısı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi hakkında FETÖ'nün talimatıyla bir takım iddialarda bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, oluşturmak istediği algı elinde patladı. Firari FETÖ'cü Emre Uslu, Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı belgeleri, 5 yıl önce FETÖ'nün yazdığını duyurdu. Peki geçmişten günümüze, CHP'nin FETÖ ile nasıl temasları oldu?

Sık sık farklı iddialar ortaya atarak gündemi değiştirmeye çalışan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, son olarak FETÖ talimatıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin yurt dışına kaçacağını iddia etmişti. Ancak Kılıçdaroğlu'nun bu tiyatrosu elinde patladı.

 Çok gizli belgeler açıklayacağım diyen Kılıçdaroğlu, videosunda kameraya herhangi bir belge göstermeden Türgev ve Ensar vakıflarından bahsetti. Yurtdışına ciddi bir para aktarıldığını söyleyen Kılıçdaroğlu'nun bu kaynakları FETÖ'den aldığı gayet açık bir şekilde ortaya çıktı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının ardından firari FETÖ'cü Emre Uslu, sosyal medya paylaşımında FETÖ'nün o belgeleri 5 yıl önce yazdığını açıkladı...

Peki geçmişten bu güne CHP'nin ne gibi FETÖ bağlantıları oldu?

1- OCAK 2012

Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Şubat MİT krizinden önce FETÖ'nün ABD'deki mahrem imamlarını genel merkezde kabul etti. 

Burak Bekiroğlu on Twitter:

2- Kılıçdaroğlu, yine o dönemlerde Zaman Gazetesi'ne röportaj verdi:

'Yargıda cemaat kadrolaşması var diyemem' diyerek operasyonun FETÖ tarafından yapıldığını perdelemeye çalıştı

Kılıçdaroğlu FETÖ sorusunda böyle yalan söyledi! - Son Dakika Haberler

3- 18 MART 2013

FETÖ elebaşı Gülen'in davet ettirdiği CHP heyeti, ABD'den Türkiye'ye döndü

4- 18 MAYIS 2013

Gezi Parkı eylemlerinin başlamasından kısa bir süre önce Aydın'da miting yapan Kemal Kılıçdaroğlu, 'Bu hükümeti sallayacağız ve düşüreceğiz' dedi.

5- ARALIK 2013

Kılıçdaroğlu ve heyeti, 17-25 Aralık'tan kısa bir süre önce FETÖ davetlisi olarak gittiği Washington'da FETÖ derneklerinin çatı kuruluşu Türk Amerikan birliğini ziyaret etti. FETÖ lobisinden plaketler aldı. 

17-25 Aralık kumpasının perde arkasındaki o fotoğraf » FETÖ Gerçekleri

6-

CHP Bursa Milletvekili Ayken Erdemir, ABD'de FETÖ kurumu Rumi Forum'da kapalı toplantılara katıldı.

7-

Türkiye'ye dönüşte heyetteki bazı CHP'liler, "Yakında öyle şeyler açıklanacak ki, Erdoğan Türkiye'yi terk edecek' şeklinde konuşmalar yaptı. 

FETÖ'den Kılıçdaroğlu'na plaket » FETÖ Gerçekleri

 

 

 

İşte geçmişten günümüze CHP ve FETÖ bağlantısı! ile ilgili etiketler FETÖ CHP Cumhurbaşkanı Erdoğan Kemal K ılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.