İşte Galatasaray'ın yeni 10 numarası!

Gelecek yıl için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, takımın en fazla kazanan isimlerinden biri olan Younes Belhanda'yı gözden çıkardı. Aslan, Faslı yıldızın alternatifini de buldu. Galatasaray, Brezilyalı genç yıldız adayı için masaya oturacak.

Önümüzdeki sezon orta sahada büyük bir değişim yaşamaya hazırlanan Galatasaray'da hareketlilik başladı.

İşte Galatasaray'ın yeni 10 numarası!

Younes Belhanda'ya gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı alan sarı-kırmızılı kurmaylar, Faslı futbolcunun yerine genç bir yıldız adayını gündeme aldı.

Galatasaray'da orta saha transferi için rota Evander'e döndü… Sarı-Kırmızılılar, bir süredir takip edilen Mohammed Kudus'ten kulübü Nordsjaelland'ın 8 milyon Euro talep etmesi nedeniyle vazgeçti.

Cimbom, geçtiğimiz devre arası da gündeme gelen Brezilyalı orta saha oyuncusu Evander'i ilk hedef olarak belirledi.

UZUN SÜREDİR İZLENİYOR
Scout ekibi tarafından uzun süredir izlenen Evander için Galatasaray yönetimi, sezon sonu Midtjylland ile masaya oturmayı planlıyor. Midtjylland, Evander için 2.5 milyon Euro ödemişti.

YÖNETİM FORMÜL ARIYOR
21 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferi için yönetim de formül arayışı içinde. Bu sezon oyuncu satışından iyi bir gelir elde edilirse Evander'in bonservisiyle alınması gündemde.

HEM ATIYOR HEM ATTIRIYOR
Orta sahada 8 numarada görev yapan Evander, golcü özelliği ile de dikkat çekiyor. Takvim'in haberine göre Brezilyalı bu sezon 25 maçta 8 gol, 9 asistlik bir performansla 17 gole katkı sağladı.

 

İşte Galatasaray'ın yeni 10 numarası! ile ilgili etiketler Galatasaray Belhanda Süper Lig Evander
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.