İşte FETÖ'nün toplantı listesi! En başta Ender Saraç var

FETÖ’nün himmet toplantılarını haftanın 4 günü yaptığı, her güne ayrı katılım listesi hazırlandığı ortaya çıktı. Listede en dikkat çeken isim ise Ender Saraç! Doğa Okulları'nın yeni sahibi Ömer Saçaklıoğlu da listede yer alan isimler arasında

FETÖ’nün himmet planlaması Uşak’taki soruşturmada deşifre oldu. Örgütün MİT ve bürokrasi imamı olan Hazım Sesli’nin işadamlarını gruplara ayırdığı ve her grup için ayrı bir günde sabah ve akşam toplantılar düzenlediği ortaya çıktı. FETÖ imamı Sesli’den ele geçirilen belgelere göre ünlü isimlerin himmet listesi şöyle:

Saraç en başta

- Pazartesi: Ünlü diyetisyen Mehmet Ender Saraç ve işadamı Güçlü Tozun.

- Salı: Hasan Dalgın, Murat Karaduman, Nazif Ersan, Nazmi Aka, Ömer Özsandıkçı, Ömer Saçaklıoğlu(Doğa Okulları'nın yeni sahibi), Sabri Lider Şengül (Bakırköy 11. Ağır Ceza Hakimi), Ahmet Burak Uygun, Hakan Kaya.

Seçilenlerin hepsi işadamı

- Çarşamba: İlhami Yazıcı, Mehmet Çelebi, Mehmet Danışka, Mümtaz Faik Çelik, Murat Mutlu, Murat Uzan, Özkan Atik, Recep Ali Topçu, Şemsi Sinangil, Bayram Erdeser, Cesim Çavuşoğlu, Faruk Genç, Fikret Erdemoğlu ve Gürcan Candaş.

Kavurmacı da var

- Perşembe: Mutafa Ateşoğlu, MustafaTavaslı Nedim Özbek, Ömer Faruk Kavurmacı, Abuzer Göktaş, Ahmet Kuşculu, Ali Kara, Cevat Işık, Dursun Kartal, Eray Kıratlı, Fetin Kazancı, Hamit Alp, Levent Soylu, Mehdi Büyükkaplan, Muhammed Taşlı ve Murat İnci.

"17 Aralık sonrası elimi ayağımı çektim"

- Listede yer alan ünlü diyetisyen Mehmet Ender Saraç tanık olarak verdiği ifadesinde, Gülen cemaati ile irtibatının bulunmadığını ama her kesimden kendisine hasta geldiğini söylemişti. Saraç, Hazim Sesli'yi tanıdığını cemaat ile ilişkili olduğunu bildiğini belirtmiş, "Dini sohbetlere katılıyordum. 17 Aralık sonrası elimi ayağımı çektim. Hatta Eylül 2013'e Kanal Türk'ten Show TV'ye geçtim" dedi.

İşte FETÖ'nün toplantı listesi! En başta Ender Saraç var ile ilgili etiketler FETÖ Uşak himmet toplantı Ender Saraç hazım Sesli
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.