İşte FETÖ'nün İstanbul organizasyonu: Kenti 4 eyalete bölmüşler!

Örgütün İstanbul yapılanmasını Anadolu Eyaleti, Suriçi Eyaleti, Surdışı Eyaleti ve Boğaziçi Eyaleti şeklinde 4'e ayırdığı tespit edildi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ / PDY soruşturması kapsamında 18 şüpheli gözaltına alındı.

11 farklı ilde gözaltına alınan şüphelilerin ev ve iş yerlerinde arama gerçekleştirildi, bazı dökümanlara el konuldu.

SUÇLAMA TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ OLMAK

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin FETÖ'nün Boğaziçi Eyalet Bölgesi olarak belirlediği Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Şişli ve Kağıthane ilçelerinin sorumlu eyalet imamları oldukları iddia ediliyor. Şüpheliler hakkında "Terör örgütü FETÖ / PDY üyesi omak " suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.

İSTANBUL'U 4 EYALETE AYIRMIŞLAR

Örgütün İstanbul yapılanmasını Anadolu Eyaleti, Suriçi Eyaleti, Surdışı Eyaleti ve Boğaziçi Eyaleti şeklinde 4'e ayırdığı tespit edildi. Boğaziçi Eyaleti'ne ise Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Şişli ve Kağıthane şeklinde 5 ilçeye ayırdıkları tespit edildi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilecek.

İşte FETÖ'nün İstanbul organizasyonu: Kenti 4 eyalete bölmüşler! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.