İşte Fenerbahçe'deki kötü gidişin sebebi: Nuran Yıldız yazdı

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız Fenerbahçe'deki kötü gidişin nedeninin Ali Koç'un yenilgileri takım dışındaki gerekçelere bağlaması olduğunu belirtti. Yıldız, Beşiktaş'ın mağlubiyetlerinin ise Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın konsantrasyon eksikliğinen kaynaklandığını söyledi.

Süper Lig'de üst üste yenilgiler alan Fenerbahçe'de Ali Koç yönetimine sert tepkiler yükseliyor. Takımın son haftalardaki kötü gidişi dikkat çekerken üst üste gelen mağlubiyetlerin nedeniyle ilgili dikkat çeken bir yorum geldi. SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, takımın asıl sorunun Başkan Ali Koç'un yenilgiyi takım dışındaki gerekçelere bağlaması olduğunun altını çizdi.

Nuran Yıldız'ın bugünkü köşe yazısından ilgili bölüm şöyle:

"Fenerbahçe son zamanlarda üst üste yenilgi alıyor. Herkesin açıklaması farklı. Size bir şey diyeyim mi, bu yenilgilerde esas sorun Başkan Koç’un üst perdeden esip gürleyerek yenilgiyi kendileri dışında gerekçeler göstermesiydi.

Yenilgilere bahane sunan başkan varken takım neden oynasın?

Beşiktaş’ın yenilgileri ise Sergen Yalçın’ın konsantrasyonunun dağılmasından.

Size bir şey diyeyim mi, takıma odaklanmak yerine reklamlarda oynamak, havalara girmek zor çıktığın zirveden kolay indirir."

İşte Fenerbahçe'deki kötü gidişin sebebi: Nuran Yıldız yazdı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş Nuran Yıldız Ali Koç Sergen Yalçın mağlubiyet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.