İşte Fenerbahçe'de kalacak futbolcular!

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, geçtiğimiz hafta içinde düzenlediği basın toplantısında, "Birkaç dokunuşla ve yapacağımız takviyelerle ligin en iddialı takımlarından biri olacağız. Zaten gelecek sezon için yüzde 70 hazır olan bir kadromuz var" ifadelerini kullanmıştı. İşte Başkan Koç'un bu sözlerle ifade ettiği oyuncular!

Özellikle iskelet kadroda direkt ilk 11'in içinde yer alacak isimlerin; kalede Altay Bayındır, savunmada Szalai, orta alanda Mesut Özil, İrfan Can Kahveci, Dimitris Pelkas, Ozan Tufan, forvet hattında da Enner Valencia olduğu öğrenildi. 

TAKVİYELERLE ÇÖZÜLECEK

Bununla birlikte Caner Erkin, Jose Sosa, Serdar Aziz, Mert Hakan, Osayi Samuel ve Ferdi Kadıoğlu da mutlaka yeni sezon planlamasının içerisinde yer alacaklar. Takımın, Mesut ve İrfan Can ikilisi üzerine kurulması bekleniyor. Bu ikili, şampiyonluk yolunda anahtar futbolcuların başında gelecekler. Eksik bölgelere de takviyeler yapılarak, uzun süredir özlemle beklenen Süper Lig şampiyonluğuna ulaşılması hedefleniyor.  

İŞTE O LİSTE

Altay Bayındır

Attila Szalai

Mesut Özil

İrfan Can

Dimitris Pelkas 

Ozan Tufan

Enner Valencia

Caner Erkin

Jose Sosa

Serdar Aziz

Osayi Samuel

Ferdi Kadıoğlu

Nazım Sangare

Mert Hakan

Kaynak: Fanatik

İşte Fenerbahçe'de kalacak futbolcular! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Fenerbahçe Başkanı Ali Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.