Fazilet Hanım ve Kızları'nın final tarihi belli oldu!

Geçtiğimiz sezona damga vuran fakat aynı başarıyı bu sezon istenilen başarıyı elde edemeyen Fazilet Hanım ve Kızları için final kararı alındı. Fazilet Hanım ve Kızları 9 Haziran'daki 50. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Yeni sezonu göremeden final yapacak olan dizilere bir yenisi daha eklendi. Star'ın Avşar Film imzalı iddialı dizisi Fazilet Hanım ve Kızları için final kararı alındı. Dizinin final bölümü önümüzdeki hafta çekilecek.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ÇEKİLECEK

Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray, Gülsen Tuncer, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Tuğba Melis Türk, Tolga Güleç, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan, Ecem Baltacı, Zerrin Nişancı, Sevinç Erol gibi isimlerin yer aldığı dizinin final bölümü önümüzdeki hafta çekilecek.

9 HAZİRAN'DA VEDA

Yapımcılığını Avşar Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Gökçen Usta'nın yaptığı, senaryosunu ise Sırma Yanık'ın kaleme aldığı "Fazilet Hanım ve Kızları" 50. bölümüyle 9 Haziran'da ekranlara veda edecek.

Fazilet Hanım ve Kızları'nın final tarihi belli oldu! ile ilgili etiketler fazilet hanım ve kızları final
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.