İşte Fahrettin Altun'un evini fotoğraflayan CHP'linin ifadesi...

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evini fotoğraflamak isterken polislere yakalanmıştı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un avukatı Sezgin Tunç'un verdiği bilgiye göre, CHP İlçe Başkanı Suat Özçağdaş’ın 21 Nisan 2020 gece saatlerinde verdiği ifadesinde Altun’un evinin fotoğrafını çektiğini kabul etti.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un avukatı Sezgin Tunç’un Hürriyet'e yaptığı açıklamaya göre olayın tutanak altına alınması akabinde şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Bunun üzerine ifadeye çağrılan CHP İlçe Başkanı Suat Özçağdaş’ın 21 Nisan 2020 gece saatlerinde verdiği ifadesinde Altun’un evinin fotoğrafını çektiğini kabul ve ikrar ettiği öğrenildi.

Suat Özçağdaş İfadesinde, İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un evine kendi özel arabasıyla ve yanında ilçe başkan yardımcısı Ali Selçuk Kaya ile CHP üyesi ve Parti Okulu eğitmeni Mehmet Sarıyar ile gittiğini kabul etti.

TELEFONUNA EL KONULACAK
Ayrıca, Özçağdaş’ın telefonuna inceleme için el konulacağı, bilirkişi tarafından inceleme yapılarak telefonla nasıl fotoğrafların çekildiği, bunların kimlerle paylaşıldığı tespit edileceği, bu tespitlerin savcılık dosyasına gireceği belirtildi.

Üsküdar Güvenlik Büro Amirliği’ne aralarında CHP İstanbul Milletvekili ve PM üyesi Sera Kadıgil’in de olduğu çok sayıda kişiyle gelen Özçağdaş, Kaya ve Sarıyar ifadelerini verdikten sonra emniyetten ayrıldı.

'İNŞAAT VAR MI DİYE FOTOĞRAF ÇEKTİM'
CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, iki partili ile İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Kuzguncuk’taki evini fotoğraflamak isterken polislere yakalamıştı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca olayla ilgili soruşturma başlatıldı. CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş’ın da dün gece ifadesi alındı. Özçağdaş'ın, “İnşaat var mı diye fotoğraf çektim” dediği, gerekçe olarak da 'gerçekte inşaat olup olmadığını tespit etmek' dediği öğrenildi.

İşte Fahrettin Altun'un evini fotoğraflayan CHP'linin ifadesi... ile ilgili etiketler CHP Fahrettin Altun Suat Özçağdaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.