İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14 Haziran sezon finalinde çalan türkü

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dün akşam sezon finali yaptı. dizinin sezon finalinde çalınan Oy Beni Vurun Vurun şarkısı sezon finaline damga vurdu. Sosyal medya kullanıcıları EDHO Oy Beni Vurun Vurun türküsü kimin, EDHO sezon finalinde çalan şarkı nedir? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oy Vurun Beni Beni şarkısı hakkında merak ettiğiniz her şeyi sizler için derledik.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 40. bölümü ile sezon finali yaparken dizide Hızır ile Meryem’in sahilde birlikte romantik dakikalar geçirirken bu aşk dolu sahneler Kadir Şahan’ın amatör olarak seslendirdiği “Oy Beni Vurun Vurun” Şarkısı ile süslendi. EDHO fenomenleri de şarkının kime ait olduğunu, Şarkıyı kimin söylediğini oldukça merak etti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Hüseyin Ay orjinal dinlemek için tıklayın


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ‘Oy Beni Vurun Vurun” şarkısının sözleri

Dışım çiçek açmiş belki
İçimde kara yosunlar
Görenler mesut sanıyor
Bilmezler ki ne derdim Var..
Oy beni vurun vurun
Nedur çektuğum zulüm
Şu dünyanun yükini
Bir ben mi omuzladım oy..
Gün geçer gece olur
Gecem geçmez gün olmaz
Yalvarurum mevlaya
Bir duam kabul olmaz oy..

Oy Beni Vurun Vurun Hüseyin AY Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz- sezon finali orjinal dinlemek için tıklayın

Oy vurun beni beni dinleyicilerden büyük beğeni toplarken Oy Vurun Beni Beni türküsü Ahmet Kaya tarafından çok uzun yıllar önce seslendirilmişti. Oy Beni Vurun Vurun şarkısını amatör bir sanatçı olan Kadir ŞAHAN seslendiriyor. Kadir Şahan'ın sesi Ahmet Kaya’nın sesine çok benziyor.

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.