İşte Erdoğan'ın 4 aşamalı seçim planı

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Memur-Sen buluşmasında yaptığı konuşmadan 2023 seçim stratejisi üzerine çıkarımlar yaptı. Hakan'a göre, Erdoğan'ın dört aşamalı bir seçim stratejisi var..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün İstanbul Kongre Merkezi’nde “Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşması” programında konuştu.

Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşması'nda Erdoğan, kamu görevlilerinin maaşlarıyla beraber özlük haklarının genişletilmesi için pek çok olumlu adım attıklarını kaydetti.

Ayrıca Erdoğan, seçimden önce "Liyakati esas alacağız" diye ahkam kesenlerin seçimden sonra belediye kadrolarını bölücü terör örgütünün uzantıları başta olmak üzere yandaşlarına peşkeş çektiğini söyledi.

Erdoğan'ın bu konuşmasını dikkatle dinlediğini dile getiren Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ise seçim sürecine ilişkin bazı çıkarımlarda bulundu.

Konuşmayı "dört başı mamur" olarak tanımlayan Hakan, "Bu konuşmadan Erdoğan’ın seçim stratejisinin ipuçlarını yakaladım" dedi.

Cumhurbaşkanı'nın "dört aşamalı bir stratejisi" olduğunu aktaran Hürriyet yazarı, bunları şöyle sıraladı;

"- BİRİNCİ AŞAMA: 19 yılda yapılanların detaylı bir anlatımı...

- İKİNCİ AŞAMA: Rakiplerin bunları hayal bile edemeyeceğine dair yaklaşımlar.

- ÜÇÜNCÜ AŞAMA: Elde edilen kazanımların tehlikeye atılmaması gerektiği vurgusu.

- DÖRDÜNCÜ AŞAMA: “Yaptık, yine yaparız” cümlesini özenle ve ısrarla tekrar."

İşte Erdoğan'ın 4 aşamalı seçim planı ile ilgili etiketler Erdoğan seçim Ahmet Hakan strateji
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.