İşte Erdoğan'ın 20 yıl önceki Cumhuriyet Bayramı konuşması

Erdoğan'ın 20 yıl önce cezaevine girerken yaptığı Cumhuriyet Bayramı konuşması sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.

Erdoğan'ın 20 yıl önce cezaevine girerken yaptığı Cumhuriyet Bayramı konuşması sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Erdoğan o günlerde şu sözleri söylemişti; 

Cumhuriyet dürüstlük üzerine kurulduğu gün demokrasinin, cumhuriyetin her şey olduğu gün biliniz ki bizi kimse yıkamayacaktır. Cumhuriyet birilerinin değil, 65 milyon Türkiye'linindir. 

Erdoğan'ın, 1999 yılında Pınarhisar Cezaevi'ne girmeden önce katıldığı 75. Yıl Cumhuriyet Konseri'nde, Ahmet Kaya'nın kendisi için söylediği sözler ve okuduğu Şafak Türküsü'nün görüntülerini 11 yıl sonra izlerken gözyaşlarına hakim olamadığı video da Kaya'nın doğum gününde tekrar gündeme geldi.

 

İşte Erdoğan'ın 20 yıl önceki Cumhuriyet Bayramı konuşması ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Ahmet Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.