İşte Erdoğan ve Putin görüşmesinin detayları

Rusya'dan Putin ve Erdoğan açıklaması

Kremlin Basın Sözcüsü Peskov, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin arasında gerçekleşecek olan görüşmeyle ilgili açıklama yaptı.
Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile RusyaDevlet Başkanı Vladimir Putin görüşmesinde iki ülke ilişkilerinin yeniden canlandırılmasının ele alınacağını söyledi.
Moskova'da basın mensuplarına konuşan Peskov, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in 9 Ağustos'ta St. Petersburg şehrinde gerçekleştirecekleri görüşmeye dair açıklamalarda bulundu.
Ciddi görüş alışverişinde bulunulacak
Peskov, "Görüşmede iki ülke ilişkilerinin nasıl, hangi tempoda ve hangi aşamalarda canlandırılacağı konularında ciddi görüş alışverişinde bulunulacak" dedi.
Görüşmede ekonomik konularında ele alınmasının beklendiğini ifade eden Peskov, "Suriye başta olmak üzere bölgesel konular da gündeme gelecektir" diye konuştu.

İşte Erdoğan ve Putin görüşmesinin detayları ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin Recep Tayyip Erdoğan Peskov
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.